توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لینک ها خراب شد!!!!!کمک کنید
itmicro
08-16-2011, 11:35 AM
سلام دوستان من افزونه Seo را نصب کردم و تمام لینک ها از کار افتاد حذفشم کردم بازم همین اتفاق افتاد لطفاً راهنمایی کنید.تشکر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
safajuy
08-16-2011, 11:50 AM
سلام دوستان من افزونه Seo را نصب کردم و تمام لینک ها از کار افتاد حذفشم کردم بازم همین اتفاق افتاد لطفاً راهنمایی کنید.تشکر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
درود
شما قبل از انجام اين كار بايستی فايل htaccsess.txt رو به .htaccssess تبديل كنيد
سءو رومجدداً غير فعال كنيد . اين عمل رو انجام بديد.
itmicro
08-16-2011, 11:57 AM
دوست عزیز کامپوننت acesef_joomina_ir رو قبلاً حذف کردم اما درست نشد.دوباره نصب کردم باید چیکار کنم که این افزونه درست کار کنه؟؟؟تشکر
safajuy
08-16-2011, 12:35 PM
دوست عزیز من seo را حذف کردم اگر الان کاری رو که شما گفتید انجام بدم مشکل حل میشه؟
درود
از چه كامپوننتی استفاده می كنيد؟
mod_rewrite رو غير فعال كنيد تا لينك ها به حالت اول برگردند
قبل از انجام تصحيح لينك ها آموزش های مربوط به اون رو مطالعه كنيد
آموزش بهينه سازی سايت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D9%86%D9%87%E2%80%8C%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C_%D8%A 8%D8%B1%D8%A7%DB%8C_%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1 %D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88)
itmicro
08-16-2011, 12:40 PM
درود
از چه كامپوننتی استفاده می كنيد؟
mod_rewrite رو غير فعال كنيد تا لينك ها به حالت اول برگردند
قبل از انجام تصحيح لينك ها آموزش های مربوط به اون رو مطالعه كنيد
آموزش بهينه سازی سايت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:بهینه*سازی_برای_موتور های_جستجو)
از کامپوننت acesef_joomina_ir استفاده می کنم.
لینک ها رو درست کردم اما نمیدونم چرا وقتی این افزونه فعال میشه دیگه لینک ها کار نمیده و خطای 404 میده
safajuy
08-16-2011, 12:51 PM
از کامپوننت acesef_joomina_ir استفاده می کنم.
لینک ها رو درست کردم اما نمیدونم چرا وقتی این افزونه فعال میشه دیگه لینک ها کار نمیده و خطای 404 میده
برای سئو نيازی به كامپوننت خاصی نيست.
بهتره از نسخه ی اصل اين كامپوننت استفاده كنيد.
آموزشی كه داده بودم رو مطالعه كنيد نتيجه بهتری می گيريد
موفق باشيد
rahnamafard
08-18-2011, 04:12 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
سلام.
ببخشید سوالم مربوط به بحث نیست ولی می خواستم از itmicro بپرسم که:
قالب سایتون رو از کجا آوردین؟ می تونید راهنمایی کنید؟
safajuy
08-18-2011, 10:00 AM
سلام.
ببخشید سوالم مربوط به بحث نیست ولی می خواستم از itmicro بپرسم که:
قالب سایتون رو از کجا آوردین؟ می تونید راهنمایی کنید؟
دوست عزيز اينگونه سؤالات رو در پيام خصوصی بپرسيد نه در تاپيك
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.