توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت یادداشت نگار در مامبو 4.6
yss.ir
12-21-2006, 09:48 PM
این کامپوننت مگه رو مامبو جدید وجود نداره، پس چرا برای هر خبر جای نظر دادن وجود نداره؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
radmehr
12-21-2006, 10:27 PM
مدیریت مامبو > کامپوننت ها > یادداشت ها > ویرایش تنظیمات > تب کلی > بخش های موجود
باید اینجا بخش هایی رو که میخواین یادداشت ها توشون فعال باشه مشخص کنید!
yss.ir
12-21-2006, 10:36 PM
چجوری باید مشخص کنن؛ نه جای تیکی هست نه ...
radmehr
12-21-2006, 10:42 PM
دکمه Ctrl رو نگه دار و روی هر بخش که میخوای یه بار دکمه سمت چپ ماوس رو فشار بده تا آبی بشه !!!
بعدش هم ذخیره رو بزن!
yss.ir
12-21-2006, 10:53 PM
این کار رو هم کردم ولی نشد که نشد
radmehr
12-21-2006, 10:54 PM
توی مامبوت ها MOSComment فعاله؟
yss.ir
12-21-2006, 11:10 PM
مامبوتش فعال نبود / فعال کردم و چک کردم = نشد!
sorry4uboth
12-21-2006, 11:32 PM
تنظیمات شما درست نیست!
فایل config مربوط به اون هم غیر قابل ویرایشه دلیلش اینه که ست نمیشه تنظیمات!
ببخشید که مزاحم می شوم. من مدتی است به مشکلی برخورد کردم. در کامپوننت یادداشت هر چه تنظیمات را save می کنم ، می بینم باز تغییری نکرده است! یعنی اطلاعات ذخیره نمی شود. چه کار باید بکنم؟
با تشکر
radmehr
01-04-2007, 10:06 AM
این فایل باید قابل ویرایش باشه:
administrator\components\com_comment\config.commen t.php
سلام.
من یک مشکل داشتم، به این شرح:
وقتی در تنظیمات ویژه (configuration.php) "قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو:" را روشن کنیم. لینکی که در زیر موضوع برای ارسال یادداشت بود کار نمی کرد و این گونه می شد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
که مشکل از فایل moscomment.php در پوشه mambots/content/ است، و باید خط 118 تا 123 آنرا که کدهای زیر قرار دارد :
$replacementlink = "<a class=\"readon\" href='".sefRelToAbs("index.php?option=com_content& task=view&id=$row->id");
$replacementlink .= "&Itemid=";
$replacementlink .= $Itemid ? $Itemid : 1;
$replacementlink .= $botLimitStart > 0 ? ('&limit=1&limitstart='.$botLimitStart) : '';
$replacementlink .= "'>";
$row->text = $row->text.$replacementlink."ارسال یادداشت"." (".$total." یادداشت".")</a>";
را با کد های زیر جایگزین کردم و مشکل حل شد:
$replacementlink = "index.php?option=com_content&task=view&id=$ro w->id";
$replacementlink .= "&Itemid=";
$replacementlink .= $Itemid ? $Itemid : 1;
$replacementlink = sefRelToAbs("$replacementlink");
$replacementlink .= $botLimitStart > 0 ? ('&limit=1&limitstart='.$botLimitStart) : '';
$replacementlink .= "'>";
$replacementlink = "<a class=\"readon\" href='$replacementlink";
$row->text = $row->text.$replacementlink."ارسال یادداشت"." (".$total." یادداشت".")</a>";
با تشکر از زحمات تیم مامبولرن
کسی دوستانی مامبو لرنی این کد رو تست کرده یا نه؟
آیا اصلا مورد تایید می باشد!
radmehr
02-04-2007, 07:59 PM
اگر یکی دو روز مهلت بدید فایل جایگزین رو ارائه میکنیم!
yss.ir
02-04-2007, 10:47 PM
این فایل باید قابل ویرایش باشه:
administrator\components\com_comment\config.commen t.php
این فایلconfig.comment.php اصلا وجود نداره!
radmehr
02-05-2007, 12:33 AM
دوباره جایگزینش کنید !
yss.ir
02-07-2007, 10:53 PM
چی رو دوباره جایگزین کنم
فولدرش خالیه!
radmehr
02-08-2007, 08:21 AM
کامپوننت رو کلا پاک کنید و دوباره نصب کنید!
لینکش اینجا هست:
راه حل پیشنهادی رو هم امتحان کردم اما افاقه نکرد. راه حل دیگه ای هست؟
sorry4uboth
02-13-2007, 03:51 PM
پیمان مشکل تو دقیقا چیه؟
مباحث یه مقدار قاطی شده
در انتهای صفحه اول سایت مطالب صفحه به صفحه هست و چمه چیز درست کار میکنه. اما در دیگر قسمتها وقتی روی شماره صفحه و یا عبارت آخر یا بعد کیلک میکنم عبارت زیر می آید:
صفحه درخواستی شما یافت نشد.
لطفا صفحات را از منو ها انتخاب نمایید.
این اطلاعات از صفحه page404.php خوانده می شود.
تو تاپیک زیر که لینکشو گذاشتم مطرح شد و نتیجه ای که دستگیرم شد مشکل از کامپوننت یاداشت نگار هست که وقتی SEF فعاله این خطا رخ میدهد.
تو تاپیک فوق هم مطلبی عنوان شد که گویا توسط راح حل داده شده مشکل میشه حل بشه. اما وقت عمل کردم نتیجه نگرفتم. به ناچار SEF رو غیر فعال کردم تا راه حل اساسی ارائه شود، اما هنوز خبری نیست.
به نظر شما چه باید کرد؟
sorry4uboth
02-14-2007, 05:09 PM
پیمان این رو تست کن
اما اینجا هم میگم
بهتره صبر کنی تا ورژن 462 بیاد!
زمان دقیقی هم نمیتویم بدیم.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.