توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر فونت در قالب های rtl support
peyman.ict
08-17-2011, 11:14 AM
سلام دوستان.خسته نباشید.
من با یکی از قالب های rocket teme رو که زبان های راست به چپ رو هم ساپورت میکنه یه سایت کار کردم ولی فونت هاش به دلم نمیشینه.چون فقط زبان نوشته ها عوض شده نوع فونت همون پیش فرض انگلیسیه ولی من میخام از tahoma استفاده کنم.ممنون میشم اگه راهنماییم کنین که چجوری میتونم فونت های متن ها و لینک ها(دکمه ها) رو عوض کنم.
safajuy
08-17-2011, 12:16 PM
سلام دوستان.خسته نباشید.
من با یکی از قالب های rocket teme رو که زبان های راست به چپ رو هم ساپورت میکنه یه سایت کار کردم ولی فونت هاش به دلم نمیشینه.چون فقط زبان نوشته ها عوض شده نوع فونت همون پیش فرض انگلیسیه ولی من میخام از tahoma استفاده کنم.ممنون میشم اگه راهنماییم کنین که چجوری میتونم فونت های متن ها و لینک ها(دکمه ها) رو عوض کنم.
درود
دوست عزيز
مشاهده قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
پشتيبانی از افزونه های تجاری در اين انجمن انجام نمی شود
فقط در همين حد می تونم راهنمایی كنم كه در مديريت قالب تنظيمات داره.
shmata
08-22-2011, 11:47 AM
شما با دستور زیر براحتی می توانید فونت مورد نظررا جایگزین فونت پیش فرض نمایید
;font-family:Tahoma
safajuy
08-22-2011, 01:15 PM
شما با دستور زیر براحتی می توانید فونت مورد نظررا جایگزین فونت پیش فرض نمایید
;font-family:Tahoma
درود
دوست عزيز اين امكان در قالب های جديد راكت وجود داره كه از طريق param.ini فونت قالب رو عوض كنيد و نياز به نوشتن دستور در فايل CSS نيست
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.