توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر عکس بالای قالب گلاره (joomlart.ir)
rahnamafard
08-17-2011, 05:47 PM
سلام.
من از قالب گلاره استفاده می کنم، در بالای قالب عکسی هست که نوشته شده: Joomlart.ir - می خواهم ببینم چطور می شه اون رو حذف کنم یا عوضش کنم؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
safajuy
08-17-2011, 05:55 PM
درود
اين فايل رو ويرايش كنيد:
templates/gelareh/images/logo.png
موفق باشيد
rahnamafard
08-17-2011, 05:57 PM
ممنون دوست عزیز! :clap:
shmata
08-17-2011, 06:00 PM
ابتدا به آدرس
رفته و فایل template.css را باز کنید
سپس کلاس
h1.logo a
جستجو کرده و کد زیر را حذف نمایید
background:url("../images/logo.png") no-repeat left top ;
rahnamafard
08-18-2011, 01:00 AM
سلام دوستان،
ببخشید این قالبی که گفتم خدمتتون (گلاره) تو منو های بغلش قابلیت کشویی بودن نداره، چطور می تونم کاری کنم که کشویی بشه؟ ( اگه ماژول یا کامپوننتی سراغ دارید بگید لطفاً )
sahama
08-18-2011, 09:13 PM
برای این کار می تونید از بعضی ماژول ها استفاده کنید مانند اینها <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
rahnamafard
08-19-2011, 02:07 AM
من یادم رفتم این رو هم بگم، می خواهم عمودی هم بشه! :idea:
rahnamafard
08-19-2011, 10:23 PM
دو تا مشکل دیگه هم با این قالب دارم. یکیش اینه که فوترش راست چینه و من دوست دارم وسط چین بشه و دیگری این که نمی خواهم عنوان سایت در سایت نوشته شده باشه. (عنوان در قسمت content-top نمایش داده می شه ولی ماژولی با این موقعیت وجود نداره)
فوتر:
نه اینکه متنش رو وسط چین کنم ها! اگه به عکسی که در زیر گذاشتم دقت کنید کلا موقعیت فوتر سمت راسته، من هم یا می خواهم بکشم تا آخر عرض صفحه و یا اینکه وسط چینش کنم.
-------------> فوتر سمت راسته _|
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.