توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دادن خطا هنگام لود کردن سایت!
civileng
08-17-2011, 07:33 PM
با سلام
بعد از تمام شدن مراحل نصب جوملا 1.6.6 در wamp2.0 و پاک کردن پوشه ی inistal، به آدرس سایته رفتم این خطا رو داد!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> r%2fCapture.JPG
مشکل از چیه؟
sahama
08-17-2011, 08:30 PM
سلام
ظاهرا عکس رو در جایی آپلود کرده اید اما برای من قابل نمایش نیست
یا عکس رو در جای دیگه آپلود کنید یا متن خطا رو بذراید
civileng
08-17-2011, 08:44 PM
ببخشید این هم متن خطا
Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in E:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> .php on line 122
civileng
08-17-2011, 08:48 PM
Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in E:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> .php on line 122
sahama
08-17-2011, 08:50 PM
این بسته نصب رو از کجا دریافت کردید؟
بسته جوملا فارسی رو دوباره اکسترکت کرده و پوشه installation رو حذف کنید و نتیجه رو بگید
civileng
08-17-2011, 08:56 PM
این بسته نصب رو از کجا دریافت کردید؟
بسته جوملا فارسی رو دوباره اکسترکت کرده و پوشه installation رو حذف کنید و نتیجه رو بگید
این کاری رو که گفتین انجام دادم بازم همون خطا رو داد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
civileng
08-17-2011, 09:10 PM
این کاری رو که گفتین انجام دادم بازم همون خطا رو داد
درضمن من این فایل رو از سایت جوملا فارسی دانلود کردم .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.