توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل شده زبان فارسي جوملا
msalehi92
08-18-2011, 07:57 AM
من جوملاي 1.5.18 را نصب كردم و مي خواهم زبان آن را به فارسي تغيير دهم كسي لينك دانلود زبان فارسي را به من بدهد
hamidy
08-18-2011, 09:24 AM
سلام
پیشنهاد می کنم جوملا خودتون رو به آخرین نسخه جوملا فارسی ارتقاء بدید.
دانلود جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
در پناه حق
msalehi92
08-18-2011, 09:43 AM
ممنون
من مي خواهم جوملا ام را به زبان فارسي تغيير بدهم
hamidy
08-18-2011, 09:56 AM
سلام
افزونه ها > مدیریت زبان > که در بخش سایت و مدیریت زبان فارسی رو پیش فرض انتخاب کنید.
در پناه حق
msalehi92
08-18-2011, 10:10 AM
زبان فارسي روي جوملاي من نصب نشده است
hamidy
08-18-2011, 10:25 AM
سلام
شما از پست دوم جوملا فارسی رو دانلود کنید و روی فایل های قبلی کپی نمایید . فولدر Installation رو حذف کنید.
هم نسخه جوملا رو ارتقاء دادید. هم زبان فارسی در جوملا فعال خواهد شد
در پناه حق
rahnamafard
08-24-2011, 10:14 PM
ولی فکر کنم با این کار تمام تنظیماتتون به حالت پیشفرض بر می گرده. :eek:
mersad
08-25-2011, 12:00 AM
دروود
خیر دوست عزیز تنظیمات تغییری نخواهد کرد و مشکلی نخواهد بود
همونطور که دوست عزیزم جناب hamidy گفتند با این کار مشکل شما حل خواهد شد
اگر باز هم مشکلی بود در همین پست پیگیری کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
rahnamafard
08-25-2011, 02:54 AM
فایلهای آپلود شده هم سر اشون می مونند؟ فکر نکنم ... چون عکس ها مثلا در فولدر Images هستند و با جایگزین کردن پاک می شوند.
firoozmandan
08-25-2011, 04:15 AM
تصاویرمربوط به جوملا در نسخه ۱.۵.۰ و ۱.۵.۲۳ تغییری نکرده ! پس با روشی که دوستان گفتن مشکلی برای نه تنظیمات و نه تصاویر پیش نخواهد آمد !
rahnamafard
08-25-2011, 05:12 AM
تصاویرمربوط به جوملا در نسخه ۱.۵.۰ و ۱.۵.۲۳ تغییری نکرده ! پس با روشی که دوستان گفتن مشکلی برای نه تنظیمات و نه تصاویر پیش نخواهد آمد !
منظورم تصاویریه که کاربر خودش آپلود کرده!
firoozmandan
08-25-2011, 05:39 AM
و باز جواب تغییری نخواهد کرد !
ممنون میشم قبل از پست دادن کمی تحقیق کنید تا با جواب نادرست کاربر را به اشتباه نندازید ... در چند تاپیک دیگر هم به شما تذکر داده شد. متاسفانه پست های شما اکثرا در تاپیک هایی است که به جواب رسیدند! اینطور استنباط میشه که تنها هدف شما زیاد کردن تعداد پستهاتون هست ! در این صورت باید بگم جوملا فارسی جای اینکار نیست !
فرض کنید شما در جوملای موجود در سایت خود فایل IRAN.JPG را آپلود کردید.
آیا این فایل در پکیج جوملا فارسی موجود هست که با overwrite َشدن روی فایل قبل با مشکل مواجه بشه ؟!
تنها فایلهایی جایگزین میشن که در پکیج و سایت یکسان باشند ... و مشکلی برای فایلهایی که کاربر آپلود کرده به وجود نخواهند آمد
امیدوارم از این به بعد شاهد پست های مفید تری از شما باشیم .
یا علی
hraeissi
09-27-2011, 05:30 PM
با سلام
در خصوص جوملای 1.7 چکار باید کرد
در 1.7 با جایگزین کردن فایلها مشکل فارسی کردن حل نخواهد شد .
hamidy
09-27-2011, 05:34 PM
با سلام
در خصوص جوملای 1.7 چکار باید کرد
در 1.7 با جایگزین کردن فایلها مشکل فارسی کردن حل نخواهد شد .
سلام
دوست عزیز
1- قوانین انجمن رو رعایت کنید و سوالتون رو در تاپیک جدید مطرح کنید.
2- با جستجو در انجمن به این پاسخ سوالتون میرسیدید. در جوملا 1.7 با این روش زبان فارسی فعال نخواهد شد.
حتما باید بسته زبان فارسی رو در جوملا نصب کنید.
با مراجعه به دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C) راهنمای این موارد رو می تونید پیدا کنید.
در پناه حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.