PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منوساز فارسی، راست چین و کشویی جوملا

rahnamafard
08-19-2011, 02:05 AM
سلام،

من دیگه خسته شدم از بس گشتم و پیدا نکردم!!! <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

من دنبال یه ماژول منوساز فارسی راستچین کشویی برای جوملا هستم. ( عمودی هم داشته باشه ) یه چیزی که آدم باهاش حال کنه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> !!!
من از swmenufree هم استفاده کردم و خوشم نیومد ( خیلی هم پیچیده بود و پیش نمایشش هم مشکل داشت )

غزیزان توروخدا زود یه چیزی معرفی کنید که مشکلم رفع بشه، کار سایت بدون این منو لنگه. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

alonac
08-19-2011, 11:15 AM
سلام، منو سازي كه نام برديد از بهترين منو سازها است، البه منو سازهاي پيشرفته تري نيز هستند كه رايگان نيستند.
مشكلات و سوالات زيادي تابحال در مورد اين منو ساز در اين انجمن مطرح شده لطفاً جستجو كنيد و در صورت پيدا نكردن جواب شرح مشكل خود را بيان كنيد، ان شاء ... رفع ميشود.

shmata
08-22-2011, 12:02 PM
این ماژول مشکل تون رو حل میکنه
لینک دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

rahnamafard
08-23-2011, 10:27 PM
سلام. این رو قبلاً امتحان کردم. ممنون، مشکل داره

safajuy
08-24-2011, 04:56 PM
سلام. این رو قبلاً امتحان کردم. ممنون، مشکل داره
دوست عزيز تست شده مشكلی نداره
هم superfishmenu سالمه و خوب كار می كنه و هم swmenu. اما نياز به تغييراتی داره كه بايد خودتون انجام بديد.

موفق باشيد

rahnamafard
08-24-2011, 05:38 PM
بله شکی نیست که این ماژول ها مشکلی ندارند و اشکالاتشون برطرف شده ولی با قالب من سازگار نیستند.
عزیزان تنها ماژولی که بدرد من خورد این بود: ariyuimenu

mersad
08-24-2011, 07:17 PM
دروود

منو ساز ابشاری فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

شاد و شلامت در پناه ایزد

rahnamafard
08-25-2011, 02:26 AM
دروود

منو ساز ابشاری فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

شاد و شلامت در پناه ایزد

سلام.
این رو که همون اول گفتم نتونستم باهاش کار کنم! :)