PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب virtuemart

soori8
08-19-2011, 05:07 AM
سلام
من وقتی ویرچومارتو نصب می کنم برای نصب مرحله دوم instal sampel data که وارد قسمت مدیریت کامپوننت شم با خطا زیر مواجه می شوم

Please don't interrupt the next Step!
It is essential for running VirtueMart.

Update LogCritical Error: Some Core Files for VirtueMart are missing, but they are required for installing and running VirtueMart. If you see this message it's recommended to attempt the Manual Installation (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) of VirtueMart!

همه پلاگین و ماژول هاش هم نصب کردم ولی فایده نداشت . رو هر دو ورژن 1.9 و 1.4 تست کردم فرق نکرد

safajuy
08-19-2011, 08:15 AM
سلام
من وقتی ویرچومارتو نصب می کنم برای نصب مرحله دوم instal sampel data که وارد قسمت مدیریت کامپوننت شم با خطا زیر مواجه می شوم

Please don't interrupt the next Step!
It is essential for running VirtueMart.

Update LogCritical Error: Some Core Files for VirtueMart are missing, but they are required for installing and running VirtueMart. If you see this message it's recommended to attempt the Manual Installation (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) of VirtueMart!

همه پلاگین و ماژول هاش هم نصب کردم ولی فایده نداشت . رو هر دو ورژن 1.9 و 1.4 تست کردم فرق نکرد
درود
شما در سورس اين كامپوننت دست برديد؟ فايلهاش رو جابه جا كرديد؟
ويرتومارت رو كجا نصب كرديد؟لوكال يا سرور؟
نسخه جوملاتون رو هم بگيد
موفق باشيد

soori8
08-19-2011, 12:30 PM
درود بر شما
نه همون که گرفنم رو اکسترکت کردم و بعد نصبش کردم بدون هیچ گونه دخل و تصرفی . ورژن 1.9 رو از سایت خودش گرفتم و حتی ورژن 1.4 از انجمن گرفتم اونم نشد .
جوملا 1.5.23 ، روی سرور نصب کردم.

safajuy
08-19-2011, 12:51 PM
درود بر شما
نه همون که گرفنم رو اکسترکت کردم و بعد نصبش کردم بدون هیچ گونه دخل و تصرفی . ورژن 1.9 رو از سایت خودش گرفتم و حتی ورژن 1.4 از انجمن گرفتم اونم نشد .
جوملا 1.5.23 ، روی سرور نصب کردم.
درود.
روی يك جوملای ديگه تو سرورتون نصب كنيد.
در صورتی كه مشكل كماكان وجود داشت، اشكال از سرور شماست و بايد با مدير هاستتون تماس بگيريد
موفق باشيد

titanpass
09-16-2011, 11:18 PM
درود.
روی يك جوملای ديگه تو سرورتون نصب كنيد.
در صورتی كه مشكل كماكان وجود داشت، اشكال از سرور شماست و بايد با مدير هاستتون تماس بگيريد
موفق باشيد
منم همین مشکل رو دارم روی لوکال نصب میشه ولی روی سرور نصب نمیشه. سرور چه مشکلی ایجاد کرده تا باهاشون صحبت کنم

safajuy
09-17-2011, 07:19 AM
سلام
مشكلاتی مثل عدم نصب ماژول ها و اختلالات سرور.
در مواقعی كه 2بار يك مشكل در هاست تكرار شود احتمال مشكل در سرور وجود دارد

titanpass
09-17-2011, 08:26 PM
ممنون دوست عزیز که جواب میدی کاش اسم مسکل رو می گفتی تا باهاشون صحبت کنم. مثلا فلان چیز فعال هست یا نیست و ...
خود ویرچومارت پیشنهاد می کنه دستی کار رو ادامه بدیم. من اون کارم کردم ولی آخرش هیچی نشد و همون پیغام بازم میاد

safajuy
09-18-2011, 05:04 AM
بعضی*از موارد معلوم نيست از كجای سروره و خطا دقيقاً از كجاست
الان سايت خودم خطای 406 ميده و مديريت سرورم هنوز نتونسته بفهمه از كجاست و چرا اينجوری شده
بعضی از سرور ها چارچوب استاندارد رو رعايت نمی كنند و اين مشكلات بوجود مياد

titanpass
09-19-2011, 04:32 AM
ممنون چیزی به ذهنت رسید بگو گیر کردم و درست هم نمیشه

titanpass
09-19-2011, 08:11 PM
یک راهی پیدا کردم. البته راه زیاد جالبی نیست ولی مشکل من را حل کردم. گفتم بنویسم تا شاید مشکل دوستان نیز حل شود.
من کامپوننت ویرچومارت را در لوکال نصب کردم و بعد شاخه های کامپوننت را در شاخه ادمین و شاخه کامپوننت به سایت فرستادم. و بعد دیتا بیس را بک آپ گرفتم و در سایت ایمپورت کردم. ولی بدیش اینه که باید تمام کامپوننت ها رو مثل سایت نصب کنید و همچنین مطالب. ولی احتمالا راهی باشد تا جداول مخصوص ویرچومارت را آپدیت کنیم که من بلد نیستم اگر کسی این کار را بلد است بگوید تا یاد بگیریم