PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فارسی سازی منوی کامپوننت

maxtheme
08-19-2011, 10:50 PM
سلام به همه دوستان عزیز، امیدوارم که طاعات و عبادات همه دوستان مورد قبول درگاه احدیّت قرار گیرد

من از دو کامپوننت community bilder و phoca gallery استفاده می کنم، همان طور که در شکل زیر پیداست در منوی کامپوننت ها، منوی phoca gallery توسط فایل های زبان فارسی پشتیبانی شده و به صورت فارسی نمایش داده میشه ولی در منوی community bilder از فایل زبان پشتیبانی نگرفته و به صورت لاتین نمایش داده شده

« من با استفاده از دیتابیس منوی community bilder رو به فارسی تغییر داده ام »

حالا می خوام بدونم این کار باعث مشکل در سایت و یا کاهش امنیت سایت میشه یا نه؟
آیا راه دیگری برای تغییر به غیر از تغییر در دیتابیس وجود داره؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sahama
08-19-2011, 11:44 PM
سلام
طاعات و عبادات شما هم قبول باشه
این کار اصولا نباید تاثیری در امنیت سایت داشته باشه

mehrabaria
08-20-2011, 08:54 AM
سلام به همه دوستان عزیز، امیدوارم که طاعات و عبادات همه دوستان مورد قبول درگاه احدیّت قرار گیرد

من از دو کامپوننت community bilder و phoca gallery استفاده می کنم، همان طور که در شکل زیر پیداست در منوی کامپوننت ها، منوی phoca gallery توسط فایل های زبان فارسی پشتیبانی شده و به صورت فارسی نمایش داده میشه ولی در منوی community bilder از فایل زبان پشتیبانی نگرفته و به صورت لاتین نمایش داده شده

« من با استفاده از دیتابیس منوی community bilder رو به فارسی تغییر داده ام »

حالا می خوام بدونم این کار باعث مشکل در سایت و یا کاهش امنیت سایت میشه یا نه؟
آیا راه دیگری برای تغییر به غیر از تغییر در دیتابیس وجود داره؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سلام
چه جوری از طریق پایگاه داده انجام دادی؟

maxtheme
08-20-2011, 12:23 PM
سلام دوست عزیز
ابتدا وارد phpmyadmin شده و دیتابیس مورد نظر رو انتخاب سپس همانند شکل زیر از جدول jos_components ، browse را انتخاب کن

سپس همانند شکل زیر عمل کن
کامپوننت مورد نظر رو پیدا و به صورت زیر عمل کن

ادامه به صورت زیر

تمام شد