توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در صفحه بندی مطالب
majid1605
08-20-2011, 08:46 PM
سلام
من وقتی یه مطلب رو توی سایت صفحه بندی می کنم (صفحه بندی ادیتور) روی شماره های صفحه ها کلیک می کنم یا صفحه رفرش میشه و هیچی دیده نمیشه یا پیغام 404 میده یا میره یه جای دیگه مثلاً یه مطلب دیگه از بخش آموزش میره مطالب اخبار رو نشون میده
از قالب نیست چون قالبهای دیگه رو هم امتحان کردم .
مثلاً لینک زیر یه نمونه
لینک
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>اموزش-نرم-افزارهای-گرافیکی/آموزش-فتوشاپ/آموزش-حرفه-ایی-فتوشاپ/82-آموزش-ایجاد-افکت-شیشه-شکسته-در-فتوشاپ.html (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
واسه دیدن بقیه مشکلات بخش مقدماتی تری دی مکس رو نگاه کنید
sahama
08-20-2011, 09:53 PM
سلام
من مشکل خاصی در سایت شما ندیدم
ممکنه ایراد از سیستمتون یا مرورگرتون یا isp شما باشه
majid1605
08-20-2011, 11:45 PM
ببخشید دوست عزیز شما مطمئن هستید منظورم صفحه بندی یک مطلب هستش نه صفحه بندی کلی .
همین مطلب که لینکش رو گذاشتم خودش سه صفحه هستش که وقتی روی 2 و 3 کلیک می کنم صفحه هیچی رو نمایش نمیده .
میشه قسمت هفتم مقدماتی رو توی منوی تر دی مکس هم چک کنید
ممنون میشم
شاید به قول شما از isp باشه.ولی مرورگر نیست چون مرورگرهای مختلف رو هم امتحان کردم .همینجوری بود.
majid1605
08-21-2011, 09:09 AM
مشکل من هنوز پابرجاست کسی نمیدونه مشکل چیه؟
مهدی.
08-21-2011, 09:34 AM
سلام
بررسی کنید پلاگین این مورد در پلاگینهای بخش مدیریت جوملای جوملا نصب هست یا خیر ؟ اگر نصب بود بررسی کنید فایل این مورد به درستی آپلود شده یا خیر ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
majid1605
08-21-2011, 06:20 PM
نصبه وقتی گزینه اونو میزارم روی تب یا اسلاید کار می کنه ولی وقتی میزارم روی صفحات و روری شماره صفحات کلیک می کنم این مشکل به وجود میاد .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>اموزش-نرم-افزارهای-گرافیکی/3ds-max/2011-05-23-21-00-59/2011-05-23-21-02-35/8-آموزش-3ds-max-جلسه-هفتم-maintoolbar.html?showall=&start=1 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>اموزش-نرم-افزارهای-گرافیکی/3ds-max/2011-05-23-21-00-59/2011-05-23-21-02-35.html?id=8&start=1 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دوتا لینک بالا ادرس یه صفحه هستند .
اولی آدرس صفحه شماره دوم جلسه هفتم مقدماتی تری دی مکسه که گذاشتم در واقع همون آدرسی که وقتی روی عدد صفحه 2 میزنم باید این صفحه نمایش داده بشه
دومی ادرس همون صفحه هستش وقتی روی 2 کلیک می کنم و با پیغام 404 مواجه میشم.در صورتی که باید بره روی همون ادرس اولی
safajuy
08-21-2011, 08:35 PM
نصبه وقتی گزینه اونو میزارم روی تب یا اسلاید کار می کنه ولی وقتی میزارم روی صفحات و روری شماره صفحات کلیک می کنم این مشکل به وجود میاد .
دوتا لینک بالا ادرس یه صفحه هستند .
اولی آدرس صفحه شماره دوم جلسه هفتم مقدماتی تری دی مکسه که گذاشتم در واقع همون آدرسی که وقتی روی عدد صفحه 2 میزنم باید این صفحه نمایش داده بشه
دومی ادرس همون صفحه هستش وقتی روی 2 کلیک می کنم و با پیغام 404 مواجه میشم.در صورتی که باید بره روی همون ادرس اولی
درود
اول از همه پيشنهاد ميكنم اينگونه مطالب رو بصورت pagebreak قرار بديد كه هم منسجم تره و هم در هم نيست
سئوتون رو غير فعال كنيد ببينيد مشكلتون حل ميشه يا نه. اگه حل نشد اعلام كنيد.
در ضمن نسخه جوملای 17 شما stable هست يا alpha؟
majid1605
08-21-2011, 09:58 PM
1.7 stable
من هم از pagebreak استفاده کردم البته اگه منظورتن همون صفحه بندی توی ویرایشگر هستش
بله مشکل حل شد .فکر کنم من قبلاً این مشکل رو توی جوملا 1.6 داشت که نوی یکی از ابدیتها حل شد .
حالا من واسه سئو توی جوملا 1.7 چکار کنم ؟
و اینکه چرا همچین مشکلی هنوز توی جوملا حل نشده ؟
safajuy
08-22-2011, 08:19 AM
1.7 stable
من هم از pagebreak استفاده کردم البته اگه منظورتن همون صفحه بندی توی ویرایشگر هستش
بله مشکل حل شد .فکر کنم من قبلاً این مشکل رو توی جوملا 1.6 داشت که نوی یکی از ابدیتها حل شد .
حالا من واسه سئو توی جوملا 1.7 چکار کنم ؟
و اینکه چرا همچین مشکلی هنوز توی جوملا حل نشده ؟
درود
جوملا مشكلی نداره
گويا شما جوملاتون رو از 1.6 به 1.7 آپديت كرديد. درسته؟
majid1605
08-22-2011, 11:44 AM
آره از ا.6 به 1.7 آبدیت کردم
راخی واسه حل این مشکل هست گه بتونم از سئو هم استفاده کنم
safajuy
08-22-2011, 01:05 PM
آره از ا.6 به 1.7 آبدیت کردم
راخی واسه حل این مشکل هست گه بتونم از سئو هم استفاده کنم
درود
دوست عزيز اين مشكلات به خاطر بروز رسانی ناموفق جوملای شماست.
منتظر باشيد كه جوملای فارسی نسخه 1.7 انتشار پيداكنه و شما فايل خودتون رو با اين جوملا replace كنيد.
طبق آخرين اخبار جوملا فارسی امروز جوملای 1.7 انتشار پيدا می كنه
موفق باشيد
sahama
08-22-2011, 03:52 PM
سلام
بسته نصب جوملا 1.7 رو روی سایت آپلود کرده و بعد از اکسترکت کردن (بدون اینکه نصب کنید) پوشه installation رو حذف کنید احتمال داره مشکل حل بشه
معمولا یکی از پلاگین هایی که یا خودتون نصب کرده اید یا بواسطه افزونه ها نصب شده اند باعث این مشکلات می شوند
در عمل راهی نیست که بشه گفت دقیقا کدوم پلاگین این مشکل رو بوجود آورده اما شما می توانید با آزمون و خطا بهش برسید
البته معمولا نیازی به آزمایش پلاگین های پیشفرض جوملا نیست و حتی با غیر فعال کردن بعضی از اونها سایت دچار اختلال می شه پس در انتخاب پلاگین ها برای غیر فعال کردن دقت کنید
البته این امکان وجود داره که بعضی از کامپوننت ها هم چنین مشکلی رو بوجود بیاره
در هر صورت تمام این چیز هایی که گفتم بر مبنای حدس و گمان است و من اطلاعات کاملی از وضعیت سایت شما ندارم
majid1605
08-22-2011, 09:09 PM
یه بار جوملا رو دوباره روی فایلهای قبلی ریختم ولی مشکل هنوز وجود داره
در مورد پلاگین من کلاً یه کامپوننت Xmap نصب کرم که 4 پلاگین رو نصب می کرد همه رو غیر فعال کردم ولی هنوز همون مشکل رو داشتم کلاً افزونه های زیادی نصب نکردم
Xmap با پلاگینهاش و یه اسلایدشو با آمارگیر .بعید میدونم ایراد از اینا باشه چون رو هر نسخه جوملایی که داشتم همه اینا رو نصب می کردم ،هرکدوم مناسب با ورژن جوملا
توی جوملا 1.6 هم این مشکل رو داشتم که کل هاست رو پاک کردم و از اول نصبش کردم .البته یه نسخه جدیدتر ولی الان نمی خوام این کار رو بکنم چون وقتی دیتابیس رو بر می گردونم بعضی قسمتها و ادرسها دچار مشکل میشن .
ایا افزونه ایی وجود داره که کار همین سئویی که جوملا رو میکنه انجام بده البته یه درست و حسابی و البته واسه 1.7
ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.