PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا برای جوملا 1.6.6 نمی توان از قالبهای جوملا 1.5 استفاده کرد؟



morpho
08-21-2011, 01:01 AM
سلام.من جوملا 1.6.6 را با موفقیت در هاست خود نصب کردم ولی قالبهایی که داشتم برای جوملا 1.5 بود. وقتی اون قالبها رو نصب میکنم به جز header هیچ چیز دیگه ای از قالب به نمایش در نمی یاد. در مورد قالب گلاره هم که اصلا چیزی در سایت نمایش داده نمیشه. یعنی نسخه بالاتر نمیتونه قالبهای نسخه پایینتر رو ساپورت کنه؟ و حتما باید از قالبهای مخصوص همون نسخه استفاده کرد؟ با این حساب آیا سایت مرجعی برای قالبهای جوملا1.6.6 سراغ دارید؟آیا به هیچ عنوان نمیشه از همین قالبهای 1.5 استفاده کرد؟

sahama
08-21-2011, 08:07 AM
با سلام
افزونه های جوملا 1.6 ساختارشون کمی با جوملا 1.5 متفاوت است
در مورد هماهنگ کردن قالب های جوملا 1.5 با جوملا 1.6 در انجمن مطالب کافی وجود داره که می توانید با جستجو اونها رو پیدا کنید