PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در استفاده از كدهاي جاوا و اسكريپتهاي امار و غيره مانند اسكريپتهاي وبگذر

ali-reza-b
08-21-2011, 05:44 PM
سلام
من هرچه كدهاي جاوا و اسكريپت در داخل ماژول ها استفاده ميكنم كدهايي مانند كدهاي سايت وبگذر و اسكرول هاي چرخشي اين كدها كار نميدن در محيط جوملا!
البته ويرايشگر ساده و كدنگار و ... رو هم انتخاب كردم ولي تاثيري نداره و باز نشون نميده فقط در قسمت ويرايشگر ساده كدها را در ماژول به صورت كد نشون ميده تو سايت!!

safajuy
08-21-2011, 05:49 PM
سلام
من هرچه كدهاي جاوا و اسكريپت در داخل ماژول ها استفاده ميكنم كدهايي مانند كدهاي سايت وبگذر و اسكرول هاي چرخشي اين كدها كار نميدن در محيط جوملا!
البته ويرايشگر ساده و كدنگار و ... رو هم انتخاب كردم ولي تاثيري نداره و باز نشون نميده فقط در قسمت ويرايشگر ساده كدها را در ماژول به صورت كد نشون ميده تو سايت!!
درود
كدها رو به چه صورت وارد می كنيد؟
مراحلش رو بگيد
موفق باشيد

ali-reza-b
08-21-2011, 08:24 PM
مثلا اين كد اچ تي ام ال زير را درون جعبه ي متن پيست ميكنم قبلا سيستم e107 رو داشتم اينكارو ميكردم قبول ميكرد.
<!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
<script type="text/javascript" language="javascript" src="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" ></script>
<noscript><a href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" target="_blank">آمار</a></noscript>
<!-- End WebGozar.com Counter code -->

safajuy
08-21-2011, 08:39 PM
مثلا اين كد اچ تي ام ال زير را درون جعبه ي متن پيست ميكنم قبلا سيستم e107 رو داشتم اينكارو ميكردم قبول ميكرد.
<!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
<script type="text/javascript" language="javascript" src="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" ></script>
<noscript><a href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" target="_blank">آمار</a></noscript>
<!-- End WebGozar.com Counter code -->
درود
موقع وارد كردن ويرايشگرتون رو روحالت منبع يا سورس قرار بديد و كد را وارد كنيد
اين دكمه در بالا سمت راست قرار داره
موفق باشيد

ali-reza-b
08-21-2011, 09:07 PM
سلام مجدد
دوست عزيز اگر منظورتان گزينه ي edit html source هستش من اين گزينه را هم امتحان كردي باز هم در صفحه سايت نشون نميده!

safajuy
08-22-2011, 08:17 AM
سلام مجدد
دوست عزيز اگر منظورتان گزينه ي edit html source هستش من اين گزينه را هم امتحان كردي باز هم در صفحه سايت نشون نميده!
روی لوكال تست می كنيد يا سرور؟
اين روش رو من تست كردم و جواب داده. واسه همين گفتم مراحلش رو مو به مو بنويسيد. ولی شما فقط كد رو نوشتيد برامون
موفق باشيد

ali-reza-b
08-22-2011, 08:26 AM
كلا سايتم روي لوكال هستش

safajuy
08-22-2011, 08:51 AM
كلا سايتم روي لوكال هستش

خب شما كدی رو وارد كرديد كه با سايت وبگذر در ارتباطه.حتی تصويرش رو از وبگذر می گيره
مسلمه كه نمايش نميده
روی هاست تست كنيد
موفق باشيد

ali-reza-b
08-22-2011, 10:27 AM
شرمنده ميشه بگيد چطوري بايد اينكارو انجام بدم؟

ali-reza-b
08-22-2011, 10:28 AM
اين ادرس سايتمه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

safajuy
08-22-2011, 10:47 AM
اين ادرس سايتمه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
همون مراحل رو در هاست خودتون اجرا كنيد.
از جوملای 1.7 اصلی استفاده كنيد. امروز اين جوملا منتشر خواهد شد.
جوملایی كه شما نصب كرديد معلوم نيست چه تغييراتی روش انجام شده
موفق باشيد