PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با remository و یک راهنمایی

yavare tanha
08-22-2011, 10:49 AM
با سلام و عرض ادب

من با کامپوننت remository چند مشکل دارم ، مثل حجم آپلود، امنیت ،و ...

حالا میخواستم اگه کسی میتونه کمکم کنه تا یک آپلود سنتر که مشکل امنیتی و حجم آپلود رو نداشته باشه رو پیدا کنم و از لحاظ راحتی کار هم خوب باشه در ضمن میخوام مثل remository وقتی یک فایل رو آپلود

میکنم بتونم آدرس لینک دانلودش رو کپی کنم . واقعاً ممنون میشم کسی بتونه کمکم کنه.

با سپاس.

safajuy
08-22-2011, 10:56 AM
با سلام و عرض ادب

من با کامپوننت remository چند مشکل دارم ، مثل حجم آپلود، امنیت ،و ...

حالا میخواستم اگه کسی میتونه کمکم کنه تا یک آپلود سنتر که مشکل امنیتی و حجم آپلود رو نداشته باشه رو پیدا کنم و از لحاظ راحتی کار هم خوب باشه در ضمن میخوام مثل remository وقتی یک فایل رو آپلود

میکنم بتونم آدرس لینک دانلودش رو کپی کنم . واقعاً ممنون میشم کسی بتونه کمکم کنه.

با سپاس.
درود
جی دانلود و فوكا دانلود محبوب تر از اين كامپوننت هستند
پيشنهاد می كنم از اين دو كامپوننت استفاده كنيد
حجم حداكثر فايل در php.ini تعيين می شود و درمديريت كامپوننت ها شما فقط می تونيد حداكثر حجمی كه در php.ini تعريف شده رو وارد كنيد
موفق باشيد

yavare tanha
08-22-2011, 11:12 AM
من jdownload رونصب کردم ولی تنها مشکلی که باهاش دارم اینه که وقتی فایلی رو آپ میکنم نمیدونم از کجا بایید لینک دانلودش رو برای سایت کپی کنم.اگه میشه یک راهنمایی کنیید.

safajuy
08-22-2011, 11:16 AM
من jdownload رونصب کردم ولی تنها مشکلی که باهاش دارم اینه که وقتی فایلی رو آپ میکنم نمیدونم از کجا بایید لینک دانلودش رو برای سایت کپی کنم.اگه میشه یک راهنمایی کنیید.
درود
منظورتون لينك دانلود در داخل مطالب هستش؟
وقتی كه يك فايل دانلود می سازيد در محيط كاربری براتون ليست ميشه. برای اين كار بايد به مديريت منو بريد و جی دانلود رو به يك منو اختصاص بديد.
موفق باشيد

yavare tanha
08-22-2011, 11:23 AM
با سپاس از شما

ببخشید کم مزاحمتون میشم ، نظرتون درباره فوکا چیه آیا اون چیزایی که گفتم رو انجام میده ؟

yavare tanha
08-22-2011, 11:27 AM
با سپاس از شما <br><br>ببخشید که مزاحمتون میشم ، نظرتون درباره فوکا چیه آیا اون چیزایی که گفتم رو انجام میده ؟و اگه امکانش هست یکم بیشتر در مورد php.ini راهنماییم میکنید یعنی دقیقاً از چه مسیری باید برم و چکار کنم من واقعا شرمنده ام .مرسی.

yavare tanha
08-22-2011, 11:29 AM
با سپاس از شما ببخشید که مزاحمتون میشم ، نظرتون درباره فوکا چیه آیا اون چیزایی که گفتم رو انجام میده ؟و اگه امکانش هست یکم بیشتر در مورد php.ini راهنماییم میکنید یعنی دقیقاً از چه مسیری باید برم و چکار کنم من واقعا شرمنده ام .مرسی.

safajuy
08-22-2011, 11:40 AM
با سپاس از شما ببخشید که مزاحمتون میشم ، نظرتون درباره فوکا چیه آیا اون چیزایی که گفتم رو انجام میده ؟و اگه امکانش هست یکم بیشتر در مورد php.ini راهنماییم میکنید یعنی دقیقاً از چه مسیری باید برم و چکار کنم من واقعا شرمنده ام .مرسی.
معمولاً افراد در سايت های اشتراكی به فايل php.ini دسترسی ندارند. اين كار رو بايد مدير هاستتون اعمال كنه.
در php.ini مقدار حجم آپلود شده رو در اين پاراكتر تغيير ميدن:

upload_max_filesize = 2M
كه دراين دستور مقدار حجم قابل انتقال در php ، حجم 2 مگابايت می باشد
در مورد فوكا من تحقيق نكردم و زياد با اين كامپوننت كار نكردم ولی كامپوننت ارزشمندیست و در مقايسه با كامپوننت جی دانلود تقريباً به يك شكل عمل می كنند.
اما خوبشخصاً با كامضوننت جی دانلود كار كردم و نتيجه مطلوب گرفتم. به همين خاطربه شما توصيه كردم
موفق باشيد

yavare tanha
08-22-2011, 11:56 AM
از تمام کمکها و راهنماییهاتون بینهایت سپاسگذارم امیدوارم که مشکلات شما هم حل بشه.با سپاس