ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی یک هاست با پرداخت ماهیانه

JAGVAR22
08-22-2011, 12:49 PM
سلام.
من چند تا سایت درست کردم و می خوام حدود 20 روز روی یه هاست قرار بدم. اگه می شه یه هاست مناسب معرفی کنید که:
1. بشه یه ماه ازشون فضا اجاره کرد
2. قیمت مناسبی داشته باشه
3.cpanel باشه نه vista
تو تایپیک ها گشتم ولی نتونستم چیزی پیدا کنم. اگه سوالم تکراریه لطف کنید و لینک تایپیک رو بزارید
با تشکر.

safajuy
08-22-2011, 01:09 PM
سلام.
من چند تا سایت درست کردم و می خوام حدود 20 روز روی یه هاست قرار بدم. اگه می شه یه هاست مناسب معرفی کنید که:
1. بشه یه ماه ازشون فضا اجاره کرد
2. قیمت مناسبی داشته باشه
3.cpanel باشه نه vista
تو تایپیک ها گشتم ولی نتونستم چیزی پیدا کنم. اگه سوالم تکراریه لطف کنید و لینک تایپیک رو بزارید
با تشکر.
درود
دوست عزيز اول از همه دقت كنيد كه در چه انجمنی سؤال می پرسيد. اين سؤالی كه پرسيديد به جوملا هيچ ارتباطی پيدا نمی كنه
دوم اينكه ما اجازه معرفی شركت هاستينگ رو به كاربران نداريم. چرا كه خود جوملای فارسی سرور مجزا داره به نام مامبو سرور (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) كه جوملای فارسی از اين سايت حمايت می كنه
پيشنهاد می كنم از اين سرور استفاده كنيد. نياز به تست يا امتحان نيست. همين سايت روی اين سرور قرار داره
موفق باشيد