PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل جدی در نصب جوملا 1.6.6!!!!!!!!!کمک!!!!!!!!!!!!!!!کمک!!!!!!

musixee
08-22-2011, 06:35 PM
سلام ، من جوملا 1.6.6 رو تو هاستم نصب کردم.قبل از نصب وضعیت این جوری بود:
نمایش پیغام های خطا:روشن
فایل configuration.php رو هم باید خودم آپلود می کردم.
بعد از نصب installation رو پاک کردم.configuration.php رو هم آپ کردم.پرمیشنش هم 777 گذاشتم.رفتم که برم تو مدیریت این ارور ها رو نشون داد:(اونجایی که خالیه اسم سایتمه.;)
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/ /domains/ /public_html/configuration.php:1) in /home/ نام سایت /domains/ نام سایت /public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 411

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ /domains/ public_html/configuration.php:1) in /home/ /domains/ نام سایت /public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 411

دوستان اگه رهشو بلدین کمک کنید.تا الان 3 تا نسخه جوملا رو 4 بار نصب کردم.درست نشده......!

firoozmandan
08-22-2011, 07:52 PM
مشاهده قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

لینک بالا را با دقت مطالعه کنید

این تاپیک قفل شد.
هر زمان با رعایت قوانین در انجمن پست زدید جوابگو خواهیم بود