PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کیونا 1.6.5

poonoodi
08-22-2011, 06:53 PM
سلام و خسته نباشید خدمت سروران عزیز

سوال 1 :
کجا قوانین انجمن کیونا تعریف میشه جوری که در قسمت مربوط به قوانین انجمن نمایش داده بشه
در حال حاضر وقتی روی سربرگ قوانین کلیک میکنید هیچ قانونی وجود نداره و هرچی گشتم تو کنترل پنل جایی رو برای تعریف قوانین ندیدم

سوال 2 :
کیونا سایت پیشتیبان فارسی هم داره که بشه اونجا بصورت تخصصی رفع اشکال کرد ؟

علیرضا
08-22-2011, 09:04 PM
سلام

1. باید شناسه مطلبتون رو که به عنوان قانون نوشتید در قسمت پیکربندی وارد کنید.
2. سایت فارسی خیر/ به سایت اصلی مراجعه کنید.

یا علی

poonoodi
08-23-2011, 02:27 PM
ممنون تو سایت اصلی هم این جواب رو دادند که درست بود

اما یه سوال دیگه :

کیونا روی خودش سیستم پیام خصوصی (pm) نداره ؟
اگر نداره چه جوری براش تهیه کنیم؟
سایت اصلی کیونا سیستم پیام خصوصی خوبی داره چه جوزی میشه مثل اون شد؟

safajuy
08-23-2011, 02:37 PM
ممنون تو سایت اصلی هم این جواب رو دادند که درست بود

اما یه سوال دیگه :

کیونا روی خودش سیستم پیام خصوصی (pm) نداره ؟
اگر نداره چه جوری براش تهیه کنیم؟
سایت اصلی کیونا سیستم پیام خصوصی خوبی داره چه جوزی میشه مثل اون شد؟
درود
اون سيستم ادغام شده با كامپوننت جومسوشياله و شما با نصب اين كامپوننت تجاری میتونيد پيغام هار خصوصی رو با كيوننا ادغام كنيد
شما می تونيد از uddeim (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)برای پيغام های خصوصی استفاده كنيد

poonoodi
08-23-2011, 02:41 PM
ممنون

این سایت از چه فرم سازی استفاده کرده برای ست شدن با کیونایش؟
و چه جوری کیونا رو با قالب سایت ست کردن؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

safajuy
08-23-2011, 02:45 PM
ممنون

این سایت از چه فرم سازی استفاده کرده برای ست شدن با کیونایش؟
و چه جوری کیونا رو با قالب سایت ست کردن؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
از كامپروفايلر استفاده كرده
تو تنظيمات كيوننا امكان ادغام پروفايل ها هست

poonoodi
08-23-2011, 03:01 PM
درود
اون سيستم ادغام شده با كامپوننت جومسوشياله و شما با نصب اين كامپوننت تجاری میتونيد پيغام هار خصوصی رو با كيوننا ادغام كنيد
شما می تونيد از uddeim (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)برای پيغام های خصوصی استفاده كنيد

من uddeim رو دانلود کردم حدود 7 مگه !!
میشه یه توضیحی بدین چه جوری نصب میشه؟

safajuy
08-23-2011, 03:18 PM
من uddeim رو دانلود کردم حدود 7 مگه !!
میشه یه توضیحی بدین چه جوری نصب میشه؟
اكستراكت كنيد
اين كامپوننت ماژول و پلاگين های اضافه داره. برای نسخهی 1.6 و 1.7 هم كامپوننت داره.
توی خودش يه فايل read me ست كه می تونه براتون مفيد باشه.
زبان پارسی هم پشتيبانی می كنه
موفق باشيد

poonoodi
08-23-2011, 05:17 PM
از كامپروفايلر استفاده كرده

lمن نسخه 1.7 و جدید رو از سایت دانلود کردم ولی یه اشکال وجود داره به دلیل اینکه فایل کامپوننت بیشتر از دومگه phpاجازه نصب نمیده
تو راهنمای نصب هم به این مطلب اشاره شده و خواسته تا ماکزبمم فایل upload_max_filesize رو به 4 افزایش بدیم ولی چه جوری؟

safajuy
08-23-2011, 05:28 PM
lمن نسخه 1.7 و جدید رو از سایت دانلود کردم ولی یه اشکال وجود داره به دلیل اینکه فایل کامپوننت بیشتر از دومگه phpاجازه نصب نمیده
تو راهنمای نصب هم به این مطلب اشاره شده و خواسته تا ماکزبمم فایل upload_max_filesize رو به 4 افزایش بدیم ولی چه جوری؟
درود
بارها اين مورد در انجمن بحث شده
اين حداكثر حجم در php.ini تعيين ميشه.
اگر در لوكال هستيد اين فايل رو جستجو كنيد(معمولا در پوشه php قرار دارد)
اگر هم در سرور هستيد از مدير سرور خودتون بخواييد كه اين كار رو براتون انجام بدن

موفق باشيد

poonoodi
08-23-2011, 09:36 PM
ممنون
روی لوکال پیدا و اصلاح کردم ولی من برای هاست هم لازم دارم
من از سیپنل 11 استفاده میکنم
ایا این فایل رو فقط مدیر هاست باید اصلاح کنه یا خودمون هم میتونیم پیدا و اصلاح کنیم
و مطلب دیگه اینکه این کار بعدا مارو دچار مشکل نخواهد کرد یعنی عوارض جانبی نداره برای سایت؟

torghoundy
08-23-2011, 09:49 PM
سلام
خودتون هم میتونید یک php.ini بسازید و تنظیمات خاص خودتون رو وارد کنید ، اما بهتر این هست تا مدیریت هاست رو هم در جریان بگذارید تا به مشکلی بر نخورید، معمولا خاصیت costum php.ini روی سرور های cpanel آزاد هست اما برای احتیاط شما این مورد رو به مدیریت هاستینگ واگذار کنید.

poonoodi
08-23-2011, 10:08 PM
پس اگر دسترسی به php.ini برای ماهم وجود داره میشه یبار ویرایش کرد و 2m رو 4m کرد و بعد که فایل اپلود و نصب شد دوباره برگردونمش مثل اول .
یا برگشتی وجود نداره و باید همینجوری بمونه؟

torghoundy
08-23-2011, 10:12 PM
سلام
مشکلی نیست ، میتونید بعد از نصب افزونه فایلی که ایجاد کردید حذف کنید.
اگر در یک دایرکتوری php.ini موجو باشه تنظیمات از این فایل خوانده میشه و اگر نباشه از php.ini که در root در تنظیمات اصلی سرور مشخص شده خوانده میشه.

poonoodi
08-23-2011, 10:43 PM
ببخشید دوست عزیز من اون موقع روی لوکال تست نکردم الان که رفتم تست کردم دیدم نمیشه
تو کل شاخه ومپ 5 تا فایل php.ini بود که تو همه 2 رو 4 کردم ولی جواب نمیده
نتونستم هیچکدوم از کامپونتها یعنی uddeim و کامپروفایلر رو نصب کنم چون هردو بالای 2 هستند
و خطا میده :
متأسفانه مشکلی در بارگذاری فایل به سرور پیش آمده است.

torghoundy
08-23-2011, 11:11 PM
سلام
نیازی نیست 5 فایل رو ویرایش کنید.
فایل ها رو به حال اول برگردونید و php.ini رو از مسیر زیر باز کنید:
wamp\bin\apache\Apache2.2.11\bin
و فقط خط زیر رو ویرایش کنید:
; Maximum allowed size for uploaded files.
upload_max_filesize = 2M
یعنی عدد 2 رو به عدد دلخواه تغییر بدید.

poonoodi
08-24-2011, 12:13 PM
ممنون

امروز که امتحان کردم مشکل برطرف شده

ظاهرا پس از اعمال تغییرات در فایل php باید یه بار ومپ ریستارت میشد که من اینکارو نکرده بودم و به همین خاطر با اینکه تمام php ها رو 4 کرده بودم ولی بازم کامپوننت نصب نمیشد