PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب جوملا روی هاست

musixee
08-23-2011, 08:21 AM
من جوملا 1.6.6 رو هاستم آپ کردم و موقع نصب وضعیت نصب این طوریه:
نمایش پیغام های خطا : روشن
فایل configuration.php : خطا در ایجاد فایل (باید دستی می ساختمش)
تو همین حالت نصبش می کنم ، فایل رو می سازم.شاخه installation رو هم پاک می کتم.ولی موقعه ورود به سایت و مدیریت این صفحه رو نشون می ده:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من حتی جوملا 1.7 هم نصب کردم ولی فرقی نکرد.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

hamidy
08-24-2011, 05:19 AM
سلام

از آموزش نصب جوملا 1.7 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) در دانشنامه جوملا فارسی استفاده کنید.

اگر در موقع نصب با خطایی روبرو شدید. لطفا خطاها را قرار بدید تا دوستان بتونن راهنمایی کنند.

در پناه حق

gajet
08-25-2011, 09:52 AM
سلام.
من جوملا 1.7 رو روی هاست ویندوزی پلسک آپلود کردم.
برای نصب تمام مراحل به راحتی انجام میشه، غیر از مرحله «6 = تنظیمات اصلی» (مرحله یکی مونده به آخر). تو این مرحله Loading اجرا میشه و هیچ وقت تموم نمیشه!! یعنی وقتی کلید ادامه رو فشار میدم، صفحه مجددا بارگزاری نمیشه که به مرحله 7 برسم.

firoozmandan
08-25-2011, 09:44 PM
سلام

در این حالت چک کنید ببینید فایل configuration.php ساخته شده ؟ یا خیر

یا علی

designmonster
09-03-2011, 01:39 PM
سلام
من هم با نصب جوملا 1.7 همین مشکل رو دارم. روی پنل plesk تا آخرین مرحله نصب ادامه میده ولی تو مرحله 6 ، loading تموم نمیشه! در ضمن فایل configuration.php رو هم نمیسازه. لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

hamidy
09-03-2011, 01:46 PM
سلام

فایل configuration.php رو ایجاد و دسترسی یوزر را برای این فایل نوشتنی کنید. مراحل نصب رو دوباره اجرا کنید.

در پناه حق