توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با محل قرار گیری ماژول
siamak_ramp
08-23-2011, 12:59 PM
سلام به همه دوستان
من به تازگی یک تم به نام دومینیون خریدم
که توی صفحه یک اسلاید شو داره RockStories اما نمی دونم تصاویر به چه صورت و از کجا تغذیه میشن و اصلا چطور میشه تصاویره بیشتری اد کرد
امدم به جاش ماژول CMSMASK (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) استفاده کردم ولی یک مشکل دارم که اگر به تصویر نگاه کنید و یا به سایت سربزنید متوجه میشید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
راهی هست که بشه این ماژول و یکم آورد بالا تر ؟ یا ماژول دیگه ایی رو پیشنهاد میدید ؟
safajuy
08-23-2011, 03:00 PM
درود
دوست عزيز شما از چه مرورگری استفاده میكنيد؟
تو فاير فاكس اين مشكلی كه عنوان كرديد وجود نداشت
avalio
08-23-2011, 03:09 PM
سلام
دوست عزیز داخل مرورگر گوگل هم درست است
محمد محسنی
08-23-2011, 03:48 PM
سلام
من با فایر فاکس و آی ای چک کردم مشکلی ندشت.
siamak_ramp
08-23-2011, 05:28 PM
دوستان شما ماژول rockstories رو دیدید که هر کاری کردم نفهمیدم چطوری عکس هارو لود می کنه ...
الان ماژول مد نظر رو گذاشتم , خواهش می کنم یکبار دیگه هم ببینید ...
الان ماژولی که می خوام رو توی پوزیشن مورد نظرم گذاشتم اما پائین تر از جاییست که باید باشه ///
safajuy
08-23-2011, 05:43 PM
دوستان شما ماژول rockstories رو دیدید که هر کاری کردم نفهمیدم چطوری عکس هارو لود می کنه ...
الان ماژول مد نظر رو گذاشتم , خواهش می کنم یکبار دیگه هم ببینید ...
الان ماژولی که می خوام رو توی پوزیشن مورد نظرم گذاشتم اما پائین تر از جاییست که باید باشه ///
درود
دوست عزيز ماژولی كه استفاده كرديد تجاريه و طبق قانون انجمن موارد تجاری پشتيبانی نميشه.
حتی اگه در حد يك سؤال كوچيك باشه
مشاهده قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
موفق باشيد
siamak_ramp
08-23-2011, 05:51 PM
:( ممنونم , ولی من نمی دونم چطور باید این مشکل رو حل کنم //
safajuy
08-23-2011, 06:26 PM
:( ممنونم , ولی من نمی دونم چطور باید این مشکل رو حل کنم //
از محصولات رايگان استفاده كنيد كه اين انجمن بتونه پاسخگوی سؤالاتتون باشه
موفق باشيد
siamak_ramp
08-23-2011, 08:43 PM
مگر cmsmask پولیه ؟!؟!!؟!
من رایگان دانلودکردم و الان توی وبم باهاش مشکل دارم ...
تم دومینیون هم اگر کسی خواست بگه بزارم .. کجای این محصولات پولی بود ؟!
hamidy
08-24-2011, 05:51 AM
سلام
1- در پست اول ذکر کردید که خریدید.
2- ممکنه شما از قالب و ماژول های نال شده استفاده می کنید.
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
در پناه حق
siamak_ramp
08-24-2011, 06:56 AM
من فقط یه هزینه به کسی که کار فارسی سازی رو انجام داد , پرداخت کردم ..و الا تم رو کرک شدش رو از نت گرفتم
بازهم میگم ما راجع به ماژولی صحبت می کنیم که رایگانه..
یا حق
safajuy
08-24-2011, 08:23 AM
من فقط یه هزینه به کسی که کار فارسی سازی رو انجام داد , پرداخت کردم ..و الا تم رو کرک شدش رو از نت گرفتم
بازهم میگم ما راجع به ماژولی صحبت می کنیم که رایگانه..
یا حق
درود
شما اول گفتيد rockstorie و ما گفتيم از اين موارد پشتيبانی نميشه
الانم من مشكلی تو سايت شما نمی بينم
ايراد از مرورگرتونه
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.