PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در استفاده از كدهاي جاوا و اسكريپتهاي امار و غيره مانند اسكريپتهاي وبگذر

ali-reza-b
08-23-2011, 07:41 PM
سلام دوست عزيز من هرچه در داخل ماژژول ها از كد استفاده ميكنم كدهايي مانند كد وبگذر آمار و نظر سنجي و يا كدهاي متن هاي متحرك اين متن ها اجرا نميشه و تو سايت اصلا نشون نميده ورژن جوملا 1.7 هستش و ويرايشگر رو هم امتحان كردم ساده كدنگار و ... فرقي نميكنه.بايد چكار كنم؟

ali-reza-b
08-23-2011, 07:42 PM
البته اين اشكال فقط در جوملا 1.7 نيست در 1.6 هم بود!

safajuy
08-23-2011, 08:20 PM
البته اين اشكال فقط در جوملا 1.7 نيست در 1.6 هم بود!
درود
كدها هيچ اشكالی ندارند
شما اين كد رو واردكنيد ببينيد اجرا ميشه
اگر شد كه اشكال از جای ديگه ست

<p><em>Joomla Code Test</em></p>

اين كد رو تو يه ماژول قرار بديد.
نتيجه اين كد يك متن با حالت ايتاليك(مورب) هستش.
موفق باشيد

hamidy
08-24-2011, 04:39 AM
سلام

لطفا راهنمایی هایی که دوستان از جمله میلاد عزیز در این تاپیک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 8%A7%D9%8A-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D8%BA%D9%8A%D8%B1%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D9%83%D8%B1%D9%8A%D9%BE%D8%AA%D9%87%D 8%A7%D9%8A-%D9%88%D8%A8%DA%AF%D8%B0%D8%B1) داشتند رو بررسی کنید.

مشکلتون حل خواهد شد.

در پناه حق

ali-reza-b
08-24-2011, 06:40 AM
سلام كدي كه برام گذاشتين رو اجرا كرد ولي كدهاي ديگه رو اجرا نميكنه؟ Joomla Code Test

safajuy
08-24-2011, 08:10 AM
سلام كدي كه برام گذاشتين رو اجرا كرد ولي كدهاي ديگه رو اجرا نميكنه؟ Joomla Code Test
درود
پس مشكل از كد شماست نه جوملا
كدهایی كه نياز به آنلاين بودن دارند در سايت لوكال اجرا نميشن. فرضاً همين كد وبگذر برای سايت شما يك كد ميده و شما بايد اون كد رو در سايتی آنلاين استفاده كنيد
موفق باشيد

ali-reza-b
08-24-2011, 11:55 AM
شرمنده من قبلا اين كدها رو در سيستم مديريت محتواي e107 استفاده ميكردم ولي اجرا ميشدن و خطايي هم رخ نميداد.حالا هم از چند سايت ديگه مثل وبگذر كه كد ميدن ميخوام از كداشون استفاده كنم نميشه مثل سايت اپارات كدهاي ويدئو داره كه تو سايت من كار نميده شرمنده ولي من متوجه هاست انلاين و لوكال نميشم من يك هاست دارم و يك دامنه كه هاستش نامحدوده موقعي كه داشتم جوملا رو نصب ميكردم گزينه ي لوكال هاست رو نوشتم تو قسمت هاست.من قبلا از ورد پرس و اي صدو هفت استفاده ميكردم اين مشكلو نداشت. ميشه يكم بيشتر راهنماييم كنيد؟

ali-reza-b
08-24-2011, 12:00 PM
من جوملا را تو قسمت Document Root for و yas-co.net نصب كردم

safajuy
08-24-2011, 12:09 PM
شرمنده من قبلا اين كدها رو در سيستم مديريت محتواي e107 استفاده ميكردم ولي اجرا ميشدن و خطايي هم رخ نميداد.حالا هم از چند سايت ديگه مثل وبگذر كه كد ميدن ميخوام از كداشون استفاده كنم نميشه مثل سايت اپارات كدهاي ويدئو داره كه تو سايت من كار نميده شرمنده ولي من متوجه هاست انلاين و لوكال نميشم من يك هاست دارم و يك دامنه كه هاستش نامحدوده موقعي كه داشتم جوملا رو نصب ميكردم گزينه ي لوكال هاست رو نوشتم تو قسمت هاست.من قبلا از ورد پرس و اي صدو هفت استفاده ميكردم اين مشكلو نداشت. ميشه يكم بيشتر راهنماييم كنيد؟
درود
كدی روكه به شمادادم و گفتم رو جوملا تست كنيد يك نمونه كد بود و به گفته ی شما كد اجرا شده و صحيح نمايش داده ميشه
بنابر اين مشكل در جوملا نيست و كد رو به خوبی اجرا می كنه
مشكل از كد ورودی شماست كه معلوم نيست كجای كد ايراد داره

موفق باشيد

ali-reza-b
08-24-2011, 12:11 PM
ببينيد فكر كنيد من الان تازه ميخوام يه سايت ايجاد كنم بايد چكار كنم كه توي لوكال نباشه سايتم؟ممنون ميشم كمكم كنيد

ali-reza-b
08-24-2011, 12:17 PM
اين يك نمونه از همون كدهايي هست كه در جوملا بكار بردم:
<!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
<script type="text/javascript" language="javascript" src="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" ></script>
<noscript><a href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" target="_blank">آمار</a></noscript>
<!-- End WebGozar.com Counter code -->
موقعي كه كد را درون جعبه ي متن پيست ميكنم و ذخيره و بستن رو ميزنم ، وقتي برميگردم تا كد رو ويرايش كنم و دوباره وارد قسمت ويرايش ماژول ميشوم ميبينم كد ناقص هستش و قسمتي از اون حذف شده و به اين صورت هستش:

<noscript><a href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" target="_blank">آمار</a></noscript>

safajuy
08-24-2011, 12:25 PM
اين يك نمونه از همون كدهايي هست كه در جوملا بكار بردم:
<!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
<script type="text/javascript" language="javascript" src="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" ></script>
<!-- End WebGozar.com Counter code -->
موقعي كه كد را درون جعبه ي متن پيست ميكنم و ذخيره و بستن رو ميزنم ، وقتي برميگردم تا كد رو ويرايش كنم و دوباره وارد قسمت ويرايش ماژول ميشوم ميبينم كد ناقص هستش و قسمتي از اون حذف شده و به اين صورت هستش:

دوست عزيز اسپم نفرستيد
توی تاپيك قبليتون با همين عنوان عرض كردم جوملایی كه استفاده می كنيد معلوم نيست چه دستكاری هایی روش انجام شده . از جوملای 1.7 جوملای فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) استفاده كنيد

سايتتون هم كه آفلاينه. نمی دونم چه جوری تست می كنيد.:confused:

موفق باشيد

ali-reza-b
08-24-2011, 01:14 PM
شرمنده ببخشيد من جوملا را پاك كردم و جوملاي فارسي شده ورژن 1.7 همين سايتو نصب كردم.
شايد به همين دليل هستش كه سايت افلاين بوده!
ولي حالا بازم مشكل داره.
من گفتم كد رو براتون بفرستم شايد متوجه بشيد مشكل از كجاست نميدونستم دارم اسپم ميفرستم!!!

safajuy
08-24-2011, 02:54 PM
شرمنده ببخشيد من جوملا را پاك كردم و جوملاي فارسي شده ورژن 1.7 همين سايتو نصب كردم.
شايد به همين دليل هستش كه سايت افلاين بوده!
ولي حالا بازم مشكل داره.
من گفتم كد رو براتون بفرستم شايد متوجه بشيد مشكل از كجاست نميدونستم دارم اسپم ميفرستم!!!
وقتی كه سؤالی رو می فرستيد در همون سؤال تمام توضيحات خودتون رو بنويسيد و ارسال ديگه ای بعد از ارسال خودتون نداشته باشيد. مثلاً اين ارسال اسپمه

من شرمنده ام از اينكه مزاحم شما دوستان عزيز شدم.
جوملای كنونی شما از اين گروه منتشر نشده!
از جوملای 1.7 جوملافارسی استفاده كنيد

موفق باشيد

ali-reza-b
08-24-2011, 05:21 PM
مشكلم حل شد از سيستم تبليغات استفاده كردم ، كد را در منوي تبليغاتي گذاشتم و بعد در يك ماژول خيلي هم خوبه!
ممنون از راهنماييتون ، شرمنده از اينكه پست الكي زدم ، شما ببخشيد.

rahnamafard
08-24-2011, 09:44 PM
دوست من ، توصیه می کنم کتاب آموزش جوملا فارسی نوشته ی آقای زراعتی را مطالعه بفرمایید به بسیاری از سوالات خود پاسخ خواهید داد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
08-25-2011, 03:05 AM
از ارسال پست به تاپیک هایی که به جواب رسیدند خودداری کنید !