PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت cb

poonoodi
08-24-2011, 12:35 PM
سلام

میخواستم بدونم کامپوننت cb فارسی سازی شده اش هم موجوده ؟

safajuy
08-24-2011, 12:38 PM
سلام

میخواستم بدونم کامپوننت cb فارسی سازی شده اش هم موجوده ؟
درود

فارسی شده
هم در انجمن قرار گرفته وهم در سايت اصليش

/جستجو كنيد به نتيجه خواهيد رسيد/

موفق باشيد

poonoodi
08-24-2011, 02:55 PM
ممنون
گشتم ولی پیدا نکردم
(به نظرم سرچ انجمن هم ضعیف عمل میکنه چون خودت که میگردی یه چیزایی پیدا میکنی ولی با سرچ نه . شایدم ما بلدنیستیم از سرچش درست استفاده کنیم)
به هر حال
ممنون میشم اگر لینک تاپیک ها رو برام یزارید

safajuy
08-24-2011, 03:11 PM
ممنون
گشتم ولی پیدا نکردم
(به نظرم سرچ انجمن هم ضعیف عمل میکنه چون خودت که میگردی یه چیزایی پیدا میکنی ولی با سرچ نه . شایدم ما بلدنیستیم از سرچش درست استفاده کنیم)
به هر حال
ممنون میشم اگر لینک تاپیک ها رو برام یزارید
اين انجمن رو ملاحظه بفرماييد:
كامپوننت cb 1.2.3 فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

موفق باشيد

poonoodi
08-24-2011, 06:38 PM
هرچی گشتم نتونستم این پلاگین فارسی که cb برای فارسی ارائه کرده رو پیدا کنم و فقط فهمیدم منبع اش جومتاک است که اونم باز نمیشه !
هرچی لینک دیدم مشکل داشت:(

poonoodi
09-30-2011, 08:55 PM
سلام

پس از نصب cb این اخطار زرد رنگ در صفحه tolls کامپوننت ظاهر شده
منظورش چه شرایطی است که لحاظ نشده
In order for CB to function properly a Joomla/Mambo menu item must be present. This menu item must also be published for PUBLIC access. It appears that this environment is missing this mandatory menu item. Please refer to the section titled "Adding the CB Profile" of the PDF installation guide included in your CB distribution package for additional information regarding this matter

safajuy
09-30-2011, 09:16 PM
سلام

در تاپيك جداگانه اي پيگيري كنيد

موفق باشيد

محمود مراديان
10-01-2011, 06:03 AM
سلام . عزیزم من این کامپوننت رو فارسیش رو دانلود هم کردم و نصب کردم. اگه هدفت راه اندازی شبکه اجتماعی هست این رو انتخاب نکن.