ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 6 عدد سفارشی سازی قالب گلاره (انجام بدید خیلی خیلی ممنون می شم)

rahnamafard
08-24-2011, 07:54 PM
سلام.

یه سری سفارشی سازی تو قالب گلاره ( قالب رایگان جوملارت ) داشتم، کسی می تونه کمک کنه؟ ممنون

1. رنگ منو ها در بالا عوض بشه و بشه رنگ آبی مطابق تم آبی قالب :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

2. اضافه کردن منوی سمت چپ مطابق سمت راست ( ایجاد موقعیت left )

3. عریض کردن فوتر و کشیدن موقعیت فوتر تا به کناره های قالب. ( فوتر خیلی کوچک در سمت راست قرار دارد. می خواهم بزرگ شود و تا کناره کشیده شود.)

4. حذف عنوان سایت و جلوگیری از نمایش آن در قالب.

5. کوچک کردن عرض منو های کناری در موقعیت col1 , col2 و استفاده از آن در عرض منوی سمت چپ.

6. این قالب موقعیت دو ستونه بودن رو هم نداره، اگه شد 2 ستونه اش هم کنید.

:D

ببخشید خیلی زحمت دادیم. راستش من چون کد نویسی بلد نیستم ( html , php ) نمی تونم این کار های قالب رو درست کنم. و پدرم هر دفعه سر گشتن و پیدا نکردن در میاد.
خیلی خیلی متشکر از شما.

دمو: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
عکس ها:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

دانلود قالب: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

shmata
08-24-2011, 08:10 PM
برای تغییر رنگ منو ها به قالب تون رجوع کنید و در فولدر css فایل template_rtl.css را باز کنید و کدزیر را پیدا کرده و

ul.level1 li.over, ul.level1 li.haschild-over {
background: #444444;

}

به جای اعداد 444444 کد رنگ آبی را جایگزین کنید

shmata
08-24-2011, 08:17 PM
برای اینجاد یک موقیعیت جدید کد زیر را در هر کجا از صفحه که تمایل دارید موقعیت در آن ایجاد شود بگنجانید

<jdoc:include type="modules" name="left" />

shmata
08-24-2011, 08:22 PM
در قالب شما این موقعیت width ندارد این به این معنی است که به اندازه ی متن موجود در موقعیت می تواند عریض شود
اگر شما میخواهید تمام متن موجود در فوتر را در یک خط نمایش 2 راه دارید
1. یا به ماژول پانویس رفته و <br/> را بردارید
2. یا ماژول پانویس را غیر فعال کرده و از cutom html استفاده کنید

shmata
08-24-2011, 08:27 PM
به قالب مورد نظر تان رفته و در فولدر css فایل template.css را برای ویرایش باز کنید و در خط 1083 کد زیر را وارد کنید

display:none;

shmata
08-24-2011, 08:35 PM
قسمت میانی این قالب سه ستونه است ودر قسمت پایین قالب چهار ستونه در صورتی که شما نیاز به دو ستون دارید در صفحاتی تمایل دارید ماژول های فعال در یکی از position های میانی را غیر فعال کنید

rahnamafard
08-24-2011, 10:47 PM
سلام. ممنون که کمک کردی. یه سری هایش کار نکرد لطفا یه نگاه بنداز

rahnamafard
08-24-2011, 10:49 PM
قسمت میانی این قالب سه ستونه است ودر قسمت پایین قالب چهار ستونه در صورتی که شما نیاز به دو ستون دارید در صفحاتی تمایل دارید ماژول های فعال در یکی از position های میانی را غیر فعال کنید

من می خواهم عین منوی سمت راست یکی هم در سمت چپ داشته باشم.

اول منوی بالا، بعد ماژول افقی ، بعد یه قسمت وسط برای محتوا ی صفحه نخست که بین تو ردیف ماژول قرار داره.

rahnamafard
08-24-2011, 10:57 PM
برای اینجاد یک موقیعیت جدید کد زیر را در هر کجا از صفحه که تمایل دارید موقعیت در آن ایجاد شود بگنجانید

لطفاً واضح تر توضیح دهید. چطور می توانم این کد را در جایی از صفحه بگنجانم؟

rahnamafard
08-24-2011, 11:03 PM
در قالب شما این موقعیت width ندارد این به این معنی است که به اندازه ی متن موجود در موقعیت می تواند عریض شود
اگر شما میخواهید تمام متن موجود در فوتر را در یک خط نمایش 2 راه دارید
1. یا به ماژول پانویس رفته و <br/> را بردارید
2. یا ماژول پانویس را غیر فعال کرده و از cutom html استفاده کنید

من قبلا از html دستی استفاده کردم ولی این فوتر راست چین است و پس مقداری از متن به پایین می رود. دوست دارم فوتر در تمام عرض قالب فیت شود تا من با استفاده از وسط چین کردن متنم در Html دستی بتوانم فوتر را به نظر وسط چین کنم.

و اینکه نمی شه width را براش تعریف کرد؟

rahnamafard
08-24-2011, 11:09 PM
به قالب مورد نظر تان رفته و در فولدر css فایل template.css را برای ویرایش باز کنید و در خط 1083 کد زیر را وارد کنید

سلام. پس از انجام این کار عکس بالای قالب پنهان شد! نه عنوان ( همانی که به صورت پیشفرض Joomlart.ir هست پنهان شد )

rahnamafard
08-24-2011, 11:15 PM
برای تغییر رنگ منو ها به قالب تون رجوع کنید و در فولدر css فایل template_rtl.css را باز کنید و کدزیر را پیدا کرده و

ul.level1 li.over, ul.level1 li.haschild-over {
background: #444444;

}

به جای اعداد 444444 کد رنگ آبی را جایگزین کنید

این کار رو که کردم فقط وقتی روش می رم قسمت وسط آبی می شه. می خواهم مثل تمی که الآن سیاه و توسیه بشه، مثلا اولش یه آبی باشه و روش که می ریم یه آبی دیگه.

rahnamafard
08-24-2011, 11:22 PM

مشکل حذف عنوان حل شد. این کد رو در خط 89 زدم درست شد.

shmata
08-25-2011, 02:50 PM
شما در صفحه سایتتان تگ های زیادی دارید که هر کدام در قسمتی از صفحه یک عنصری را نمایش میدهند
بسته به نیازی که برای موقعیت left پیش بینی میکنید (مثلا قرار است یک منو در این موقعیت قرار گیرد یا یک اسلایدر عکس یا هر دو یا ... )
باید به 2 نکته توجه کنید
1. کجای صفحه قرار است این اتفاق بیوفته (مثلا قسمت ستون سمت چپ) شما آن کد را در ستون مورد نظر قرار دهید بالا یا پایین هر عنصری که تشخیص میدهید بگنجانید
2.و چه کاربردی دارد مثلا اگر منو آنجا نمایش داده میشود و ... باید نحوه نمایش (اندازه . بک گراند . وقتی ماوس برروی آن قرار گرفت و ...) آنرا تعیین کنید
برای این کار میبایست با css مربوط به قالب تان ارتباط برقرار کنید

<div id="left">
</div>

mr.amir
08-25-2011, 04:37 PM

دوست عزیز در کجا بگنجانیم؟جای خاصی داره؟
میشه راهنمایی کنین؟

rahnamafard
08-25-2011, 04:54 PM
بله من منظور شما را فهمیدم ولی بلد نیستم این کار رو انجام بدم. یعنی نمی دونم دقیقاً باید کجا بگنجانم که ستون سمت چپ مطابق ستون سمت راست ایجاد شود.
ممنون از کمک شما