ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در بخش ويرايشگر ترجمه مامبو

Shah Masoud
12-23-2006, 06:23 AM
با سلام خدمت دوستان عزيز
من وقتي به قسمت ترجمه ها ميرم اين خطا رو مي بينم
مشكل از كجاست؟
Warning: glob() has been disabled for security reasons in /usr/home/darya/domains/darya-hotel.com/public_html/darya/includes/mambolanguage.class.php on line 65

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/darya/domains/darya-hotel.com/public_html/darya/includes/mambolanguage.class.php on line 66

Warning: array_values() [function.array-values]: The argument should be an array in /usr/home/darya/domains/darya-hotel.com/public_html/darya/administrator/components/com_languages/views/language.view.php on line 6

firoozmandan
12-23-2006, 06:40 AM
سلام
glob() has been disabled for security reasons

کاملا از ارور مشخص هست .

فانکشن glob غیر فعال هست . ( از طرف هاستینگ شما )

یا علی

mokhtary
03-10-2007, 10:22 AM
سلام ضمن خسته نباشيد
نمي‌أونم چرا سايت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو كه با مامبو 6 راه انداختم يك دفع خود به خود اين پيام خطا بالاش ظاهر شده

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rooz/public_html/includes/cmtclasses.php on line 360

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rooz/public_html/includes/cmtclasses.php on line 380

تازه تو ادمين هم كه مي‌یم خوب كه لاگين كرد وقتي روي يكي از منوهاي مديريت مي‌رم باز زود خارج مي‌شه و دوباره روي قسمت لاگين مي‌ره كه بايد يوز و پسورد رو بزنم.
ممنون مي‌شم من رو راهنمايي كنين
آدرس سايت هم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هست
منتظر راهنمايي شما هستم.

نوید
03-10-2007, 10:31 AM
سلام دوست عزیر
1- لطفا برای مشکل خود یک تاپیک جدید باز کنید
2- چه کار کردید که اینطوری شد؟(در تاپیک جدید ذکر کنید)