توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپونت تماس با ما
soori8
08-25-2011, 01:34 PM
سلام
منم یه کامپوننت تماس با ما می خواستم که خودم بتونم فیلد به اون اضافه کنم . اگه فارسیش باشه که عالیه؟
rahnamafard
08-25-2011, 06:23 PM
در واقع شما یه کامپ.ننت فرم ساز می خواهید که جستجو کنید پیدا می کنید.
mersad
08-25-2011, 11:55 PM
دروود
پیشنهاد میکنم از jform استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
mhsoleimani
08-26-2011, 07:27 PM
من پیشنهاد می کنم از ckform استفاده کن. خیلی خوب و راحته . کمک خواستی خبر کن !
rahnamafard
08-26-2011, 09:01 PM
سلام.
با توجه به اینکه موضوع تایپک "کامپوننت تماس با ما" است. اگر فیلد هایی که می خواهی اضافه کنی بصورت سفارشی و غیر معمول نیستند، شاید از dfcontact استفاده کنی به دردت بخوره. این کامپوننت کل فیلد برای مشخصات داره، ولی متاسفانه هنوز فارسی نشده. اینگلیسی این کامپوننت رو می تونید از اینجا دانلود کنید:
software.filzhut.de/download.php?file=com_dfcontact_1.5.zip&referer=<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دوستان اگر کسی فارسیش کرد بذاره لطفاً، خیلی چیز خوبیه، ممنون :thanks:
jadidi
08-27-2011, 04:16 AM
من پیشنهاد می کنم از ckform استفاده کن. خیلی خوب و راحته . کمک خواستی خبر کن !
میشه یه کمک کنید؟
من میخوام با استفاده از ckform یه فرم تماس با ما درست کنم که چند تا واحد(واحد اداری- فنی و ...) داشته باشه
هر واحد هم یه ایمیل خاص داشته باشه
میشه بگید چه جوری این کار رو کنم؟
مرسی
sahama
08-27-2011, 09:42 AM
من با این فرم ساز کار نکرده ام ولی به عام در فرو ساز ها همچین کاری رو با استفاده از چند فرم مجزا انجام می دهند
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.