ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لینک دادن به مطالب

yavare tanha
08-26-2011, 09:07 AM
با سلام

من در مدیریت رسانه یک پوشه با نام زیرنویس فیلمها ایجاد کردم و در داخل اون ، پوشه های دیگری رو درست کردم که توی هر پوشه زیرنویس یک فیلم رو آپلود کردم ، حالا میخوام بدونم که چطوری باید لینک اینها رو

به اون مطلب مورد نظر لینک بدم.

با سپاس

مهدی.
08-26-2011, 09:44 AM
سلام

آدرس شما به این شکل خواهد بود :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> root joomla/images/stores/your folder/yourfile.data

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

yavare tanha
08-26-2011, 10:02 AM
شرمنده عزیز جان میشه یکم بیشتر توضیح بدید!!

مهدی.
08-26-2011, 10:08 AM
چه توضیحی ؟

آدرس فایل شما به شکل بالا خواهد بود. توضیح خاصی لازم دارید ؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

yavare tanha
08-26-2011, 10:18 AM
ببخشید ولی من دقیقاً متوجه نشدم ، چون تازه کارم

مهدی.
08-26-2011, 10:26 AM
آدرس سایتتون رو به همراه نام پوشه ای که ساختید رو بفرمایید و همچنین فایلی که آپلود کردید (همراه با پسوند) تا لینک فایل رو خدمتتان بدم !

در مدیریت رسانه با کلیک بر روی فایل هم میتونید آدرس آنلاین فایل رو مشاهده کنید البته !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

yavare tanha
08-26-2011, 10:30 AM
من توی کامپوننت دانلودها remository چند تا فایل زیرنویس رو آپلود کردم ، اگه بخوام از این طریق لینک به اون مطلب مورد نظر بدم چطوری میشه ، من دنبال یک راه سریع میگردم چون زیرنویسها زیاده/ممنون میشم اگه یک راهنمایی کنید.

با تشکر

مهدی.
08-26-2011, 11:36 AM
تا الان که مدیریت رسانه ها بود !!

برای کامپوننت ریموسیتوری باید در منوها یک منو وابسته به این کامپوننت ایجاد کنید تا فایلها را نمایش دهد و ... .

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

yavare tanha
08-26-2011, 12:03 PM
اون رو بلدم ولی نمیخوام منو درست کنم چون توی سایت زیر هر فیلم نوشتم دانلود زیرنویس ،میخوام از طریق فایلهای زیرنویسی که توی کامپوننت دانلودها آپ کردم لینک بدم .

مهدی.
08-26-2011, 12:06 PM
به هر حال باید منو ایجاد کنید !

حتی شده یک آیتم منو در یک منویی که نمایش داده نشه ! برای استخراج آدرسهای فایلهای دانلود باید از این منو استفاده کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

yavare tanha
08-26-2011, 01:23 PM
مرسی حالا فهمیدم / ولی خیلی دوست داشتم از طریق مدیریت رسانه این رو بصورت راحت تر انجام داد.

yavare tanha
08-26-2011, 01:40 PM
مرسی حالا فهمیدم/ ولی خیلی دوست داشتم که از طریق مدیریت رسانه این کار بصورت راحت تر انجام بشه / راستی فایلهایی رو که داخل مدیریت رسانه آپ مکنیم ، آیا نمیدونید که داخل هاست ، روی دیتا بیس ذخیره میشه یا روی دیسک؟

rahnamafard
08-26-2011, 09:15 PM
سلام. ببخشید، در تکمیل صحبت آقای مهدی. خواستم چیزی عرض کنم.
شما می تونید از یک منوی بدون ماژول استفاده کنید.
منوی خود رو ایجاد کنید، زیر منو های رو ایجاد کنید.
لینک هارا بدهید ( نوع مطلب » طرح مطلب )
حالا به قسمت ماژول ها رفته و ماژول مربوطه رو غیر فعال کنید.
شما برای اینکه لینک هر کدام از منو ها را پیدا کنید می توانید از شناسه ای که در سمت چپ نوشته می شود استفاده کنید. اینطور که شما یک منوی دیگر را که در سایت نمایش داده می شود را کلیک می کنید و لینکش را بدست می آورید و بعد شناسه اش را با شماره ی شناسه ی منوی مخفی تان عوض می کنید.

مثال:
id=165
^
id=171

torghoundy
08-26-2011, 10:21 PM
سلام
فایل های شما روی هاستتون ذخیره خواهند شد، اگر از remository استفاده کنید فایل ها در پوشه که در تنظیمات کامپوننت مشخص شده آپلود خواهند شد.
شما همچنین می تونید از کامپوننت هایی همچون jdownload و phocadownload استفاده کنید ، و با استفاده از content plugin که مربوط به این کامپوننت ها هست ، مستقی از طریق ادیتور مطالب به فایلتون لینک بدید ، اینطوری هیچ نیازی هم به ساخت منو ندارید.

yavare tanha
08-27-2011, 10:17 AM
با سلام

اول از بابت راهنماییتون سپاسگذارم ، بعد میخواستم بدونم آیا براتون امکان داره که لینک فوکا دانلود و اون پلاگینی که گفتید رو برام بذارید/ واقعاً ازتون ممنون میشم

با تسکر

mersad
08-27-2011, 11:27 AM
دروود
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

شاد و سلامت در پناه ایزد

yavare tanha
08-27-2011, 02:31 PM
با سلام و درود

ممنون بابت لینک فوکا دانلود آیا نسخه ترجمه شدش هم هست ، راستی اون پلاگینه رو از کجا باید بگیرم منظورم content plugin

با تشکر

yavare tanha
08-27-2011, 06:43 PM
سلام
فایل های شما روی هاستتون ذخیره خواهند شد، اگر از remository استفاده کنید فایل ها در پوشه که در تنظیمات کامپوننت مشخص شده آپلود خواهند شد.
شما همچنین می تونید از کامپوننت هایی همچون jdownload و phocadownload استفاده کنید ، و با استفاده از content plugin که مربوط به این کامپوننت ها هست ، مستقی از طریق ادیتور مطالب به فایلتون لینک بدید ، اینطوری هیچ نیازی هم به ساخت منو ندارید.

من فوکا دانلود و اون پلاگینش رو نصب کردم ولی درمورد لینک دادن به مطالب از طریق ادیتور مطلب میشه بگید چطوری میشه / چون وقتی یک مطلب مینویسم و بعد دکمه لینک رو میزنم باید آدرس

بدم / اگه میشه یک راهنمایی کنید ممنون میشم.

با سپاس

torghoundy
08-28-2011, 12:44 AM
سلام
پس از نصب و فعال کردن پلاگین یک دکمه پایین ادیتور شما تحت نام phocadownload اضافه میشه و با کلیک روی اون شما فایل مورد نظر رو از بخش و مجموعه ای که قبلاً در فوکا دانلود ساخته اید انسخاب میکنید و یک متن برای لینکتون می نویسید.