PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Rss

Pooyan
08-26-2011, 10:50 AM
با سلام خدمت کلیه دوستان عزیز و با آرزوی قبولی طاعات
کامپوننته RSS رو فعال کردم و یک مجموعه تعریف کردم و در داخل اون یک خبرخوان قرار دادم ولی داخل سایت آیکون خبرخوان رو نمایش نمیده.من قالب رو طوری طراحی کردم که آیکون RSS در footer سایت قرار بگیره ،ولی هر کاری کردم نشد که اون رو نمایش بدم.
در ضمن یک مشکل دیگه در مورد قالب دارم که شاید بی ربط هم نباشه،زمانی که با نرم افزار طراحی قالب،قالب رو طراحی می کنم،برای منو بالا(top menu) زیرمنو وجود داره ولی زمانی که قالب رو آپلود می کنم تو جوملا منوی بالا هیچ مشکلی از نظر ظاهری نداره ولی زیرمنویی در کارنیست.(یعنی زمانی که به یک آیتم منو در منوی بالا بخشی رو منتسب می کنم که شامل چند مجموعه هست،قاعدتاً انتظار دارم که با قراردادن موس روی آن آیتم زیر منو باز شود که این اتفاق نمی افتد)
در ضمن من با یک کامپوننت منو آبشاری کار می کنم که اسمش SWmenuهست که پاسخگوی نیاز من هست ولی دوست دارم اون منویی که تو نرم افزار طراحی قالب درستش کردم دارای زیر منو باشه.

با تشکراز کلیه اساتید

مهدی.
08-26-2011, 11:53 AM
سلام

برای مورد اول با استفاده از یک ماژول دستی لینک به آر اس اس های خود را بدهید ! و در تگهای قالب هم میتونید جداگانه اینکار رو بکنید !

برای سوال دوم هم لطفاً در یک تاپیک مجزا مطرح کنید ! این دو مشکل از یکدیگر مجزا هستند !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

Pooyan
08-26-2011, 12:12 PM
آقا مهدی میشه بیشتر توضیح بدین،درست متوجه نشدم
اگه نیاز به ماژول هست،میشه لینک دانلودش رو(در صورت وجود)قرار دهید
با تشکر

مهدی.
08-26-2011, 12:48 PM
با استفاده از ماژول دستی در مدیریت جوملا میتونید اینکار رو انجام بدید. تصویر رو میگذارید و لینک رو بهش میدید و در موقعیت مورد نظر انتشار میدید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

Pooyan
08-26-2011, 01:15 PM
ببخشید ماژول دستی چه ماژولیه؟
از کجا می تونم پیداش کنم؟
جسارتاً مهدی جان فکر کنم منظورم رو بد متوجه شدید،من می خوام بدونم چطوری می تونم علامت rss رو پایین سایت داشته باشم.البته همونجوری که خدمتتون عرض کردم من پیکربندی کامپوننته rss رو انجام دادم ولی نمی دونم چطور باید اون رو (آیکونrss) رو تو سایت نمایش بدم.منظور شما اینه که برای نمایش rss تو سایت باید از یک ماژول استفاده کنم؟
با تشکر

مهدی.
08-26-2011, 01:36 PM
ببینید برای آر اس اس کلآً نیاز به کامپوننت خاصی نیست تنها کافیست برای هر قسمتی که آر اس اس نیاز دارید تنها کافیست مقاله زیر رو خونده باشید تا بتونید آدرس اونها رو استخراج کنید

آموزش:لینک RSS Feed در جوملا 1.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DA%A9_RSS_Feed_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9% 84%D8%A7_1.5)

برای نمایش آیکن هم میتونید وارد مدیریت ماژولها بشید و بر روی جدید کلیک کنید و بعد نوع ماژول دستی رو انتخاب کنید و ماژول را ایجاد کنید و در موقعیت مورد نظر خود منتشر کنید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست