PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دادن نام مستعار

behrooz_1
08-28-2011, 12:07 AM
سلام
تو این آدرس این نام های مستعار چی هستن که من ننوشتم که به این صورت نمایش میده.منظورم نام های که به صورت تاریخ هستن

localhost/index.php/2011-08-19-13-53-07/2011-08-19-13-55-08/2011-08-21-21-45-05/require

(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

سعید
08-28-2011, 12:41 AM
سلام.

اینها ممکنه مربوط به منو یا مجموعه های شما باشن.

وقتی نام مستعار رو برای این موارد مشخص نکنید، جوملا بصورت پیش فرض تاریخ رو به عنوان نام مستعار درنظر می گیره.

یا علی

behrooz_1
09-07-2011, 02:56 PM
سلام
آقا من هرکاری کردم نشد بازم مشکل داره تمام نام مستعار هارو چک کردم بازم نشد
نام مستعار-زیر شاخه ی منو-مجموعه-مطالب همه رو گذاشتم اما نشد
البته زیر شاخه های منو رو لینک خارجی گذاشتم و نام مستعار ندادم اما باز نمیدونم مشکلش چیه

safajuy
09-07-2011, 03:14 PM
سلام
آقا من هرکاری کردم نشد بازم مشکل داره تمام نام مستعار هارو چک کردم بازم نشد
نام مستعار-زیر شاخه ی منو-مجموعه-مطالب همه رو گذاشتم اما نشد
البته زیر شاخه های منو رو لینک خارجی گذاشتم و نام مستعار ندادم اما باز نمیدونم مشکلش چیه
مطلب يا منوتون رو ويرايش كنيد و نام مستعار رو يك كلمه ی انگليسی بگذاريد
ببينيد مشكل حل ميشه

موفق باشيد

sahama
09-07-2011, 05:58 PM
سلام
در بخش مدیریت - تنظیمات کلی - تنظیمات seo - نام مستعار یونیکد رو روی "بلی" قرار بدهید تا از ین به بعد این مشکل بوجود نیاد
مطالب قبلی رو هم می توانید با ویرایش کردن نام مستعار درست کنید

behrooz_1
09-09-2011, 07:50 PM
سلام
اینکار هارو انجام دادم بازم نشد:(
ممنون از کمکاتون

mersad
09-09-2011, 10:36 PM
دروود

مطالب جدید این گونه میشن و مطالب قدیمی تغییری پیدا نمیکنه ادرسشون
اگر با مطلب جدید هم همین مشکل رو دارید ادرس سایت رو قرار بدید

شاد و سلامت در پناه ایزد

behrooz_1
09-11-2011, 04:39 PM
سلام
بازم نشد
سرورم لوکال هست :(

safajuy
09-11-2011, 04:45 PM
توجه داشته باشيد هم بايد منوها رو تغيير بديد و هم مطالب
يك اسكرين شات از سايتتون بذاريد

موفق باشيد

shmata
09-11-2011, 06:34 PM
برای مطالب (مقالات) , منوها , بخشها , مجموعه هایی که به هنگام ایجاد نام مستعار نگرفته اند تاریخ و زمان ایجاد به طور خودکار به عنوان نام مستعار در نظر گرفته میشود
زمانی که لینک های سایت به حالت Search Engine Friendly در میایند از نام مستعار به عنوان اسم لینکها استفاده میشود در صورتی که با اصلاح این نام مستعارها مشکل حل نشد
از طریق DataBase میبایست این اسامی را عوض کنید

sahama
09-11-2011, 07:38 PM
دوست عزیز shmata در صورتی هم که به قول خودتون "لینک های سایت به حالت Search Engine Friendly " نباشند باز هم نام مستعار ها به کار می آیند اما فرمت نمایش اونها پیچیده تر است
دوما اینه نیازی نیست برای تغییر نام مستعار از طریق پایگاه داده اقدام کنید با ویرایش آیتمی که برای اون نام مستعار اشتباه در نظر گرفته شده می توانید در فیلد نام مستعار، اینگزینه رو ویرایش کنید
دقیقا مثل حالتی که آیتمی رو می خواهید بسازید

behrooz_1
09-12-2011, 07:19 PM
سلام
آقا شرمنده دیر به دیر میام اصلا وقت ندارم.من هرکاری گفتید کردم اما نشد بعد اسکرین شات از چی بزارم؟،آقای sahama عزیز من منظورتون خوب نفهمیدم یعنی الان باید چی کار کنم؟ و shmata عزیز چرا همش تاریخ میاد و نام مستعار آخر میاد فقط تنها مشکل اینجاست که برای منو ها این اتفاق میفته مثلا اگه 3 تا زیر شاه باشه 3 تا تاریخ میاره بعد نام مستعار آخر درست میاره در صورتی که 3 تا زیر شاخه لینک خارجی هستن

safajuy
09-13-2011, 05:58 AM
شما تمام موارد رو چك كرديد؟
منو ها
مطالب
بخش ها
مجموعه ها
در صورتی كه نام مستعار همه ی اينا چك شده باشه نبايد مشكلی بوجود بياد.

behrooz_1
09-13-2011, 02:02 PM
منو ها که لینک خارجی هستن و مستعار ندارن بغیر منو مطلب که برای اون گذاشتم
مطالب و مجموعه هم که مستعار داره اما بازم نمیشه:(

sahama
09-13-2011, 03:50 PM
خوب دوست عزیز بیایید دوباره بررسی کنیم
شما الان دقیقا چه کارایی کرده اید و چه مشکلاتی دارید؟

behrooz_1
09-13-2011, 05:55 PM
من تمام نام های مستعار درست کردم.تنظیماتیو که گفتین انجام دادم.حالا مشکلم اینه که وقتی تو منو های زیر شاخه منوی رو روی یک مطلب خاص تنظیم میکنم و اون منو رو لینک میکنم وقتی میخوام اون مطلب ببینم به تعداد زیر شاخه ها نام مستعار تاریخ میاره در صورتی که زیر شاخه ها لینک خارجی هستن

shmata
09-13-2011, 07:20 PM
جناب sahama این دوستمون گفتن نامهای مستعار رو عوض کردن ولی نتیجه ای در بر نداشت ولی شما چندین بار بهشون گفتید نام مستعار بخشها و مجموعه ها و منو ها رو عوض کنند
اگر قرار بود از این طریق که شما فرمودید درست شود دیگه ایشون سوالشون رو مجددا مطرح نمکردن

shmata
09-13-2011, 07:23 PM
سلام
آقا شرمنده دیر به دیر میام اصلا وقت ندارم.من هرکاری گفتید کردم اما نشد بعد اسکرین شات از چی بزارم؟،آقای sahama عزیز من منظورتون خوب نفهمیدم یعنی الان باید چی کار کنم؟ و shmata عزیز چرا همش تاریخ میاد و نام مستعار آخر میاد فقط تنها مشکل اینجاست که برای منو ها این اتفاق میفته مثلا اگه 3 تا زیر شاه باشه 3 تا تاریخ میاره بعد نام مستعار آخر درست میاره در صورتی که 3 تا زیر شاخه لینک خارجی هستن

آیا شما تنظیمات htaccess.txt ویرایش کرده اید ؟

safajuy
09-14-2011, 05:42 AM
سلام
شما نام مستغار رو فارسی وارد می كنيد يا انگليسي؟
اگر فارسی وارد ميكنيد بايد پلاگين unicod رو نصب كنيد

behrooz_1
09-14-2011, 12:03 PM
سلام.
نه، من انگلیسی میزارم.و به Htaccess.txt هم دست نزدم

safajuy
09-14-2011, 12:19 PM
آدرسی رو كه بصورت تاريخ نشون داده ميشه رو قرار بديد
بعد سئوتون رو غير فعال كنيد و همون آدرس رو مجدداً بدون سئو قرار بديد تا بررسی كنيم

behrooz_1
09-14-2011, 08:55 PM
با seo
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بدون seo
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

behrooz_1
09-16-2011, 06:57 PM
دوستان کسی نظری نداره؟

sahama
09-16-2011, 08:38 PM
نام کاربری و پسورد جوملا رو خصوصی برای من ارسال کنید تا یه مورد رو برای نمونه برای شما درست کنم

safajuy
09-17-2011, 07:16 AM
شما وقتی كه نام مستعار رو تغيير می ديد دكمه ی ذخيره و بستن رو نزنيد و فقط ذخيره كنيد.
ببينيد اصلاً نام مستعار تغيير ميكنه يا نه.
اينجوری كه پيداست اصلاً جوملاتون نام مستعار رو تغيير نميده

مهدی.
09-17-2011, 03:56 PM
سلام

از جوملا 1.7 چه تیمی استفاده میکنید ؟

آیا نام مستعار برای مجموعه ها انتخاب کردید ؟

یک تصویر از صفحات زیر که میگم بگیرید و اینجا قرار بدید :

مدیریت مجموعه ها
مدیریت منوها (همه آیتمهای یک منو و اگر چند منو هست همه منوها و آیتمهای آنها را قرار بدید)
مدیریت محتوا - مدیریت صفحه ویژه

از این سه صفحه تصویری قرار بدید تا بشه بررسی کرد !

اگر امکان آنلاین کردن سایت رو هم دارید لطفاً آنلاین کنید تا بهتر بشه بررسی کرد !

شبیه ساز سرور - سیستم عامل (دقیقاً چه نسخه ای و چه انتشاری) رو هم بفرمایید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

picasaeng
09-17-2011, 04:05 PM
عزیزان
من حالت سئو رو فعال کردم و ودر دادن نام مستعار کاراکتر های فارسی استفاده کردم و در قسمت سئو هم نام مستعار رو بحالت یونیکد انتخاب کردم و فایل .htaacc... رو هم کاملا درست بله کاملـــــــــــــــــــــ ــا درست ایجاد کردم . ولی ابتدا خوب جواب داد و مشکلی نبود رفتم نام مستعار یکی از مطالب رو تغییر دادم و......
وحالا هیچ کدوم از مطالب .... اصلا حالت سئو دیگه جواب نمیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اینم تصویر

مهدی.
09-17-2011, 04:26 PM
دوباره ارسال من رو بخونید !

اگر میخواهید پاسخ شما داده بشه و مشکلتون حل بشه باید به سوالاتی که ازتون میشه با دقت پاسخ بدید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

picasaeng
09-17-2011, 04:36 PM
دوباره ارسال من رو بخونید !

اگر میخواهید پاسخ شما داده بشه و مشکلتون حل بشه باید به سوالاتی که ازتون میشه با دقت پاسخ بدید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

ببخشید

الف: از نسخه 1.7 joomlafarsi

ب : نام مستعار بله انتخاب کردم

ج: آنلاین نیست

ار WAMP SERVER 2 xpsp3

اینم تصاویر

safajuy
09-17-2011, 06:00 PM
سلام
نام مستعار كه درسته و به زبان فارسی هستش
جوملای شما هم سئو رو بصورت تاريخ میندازه؟

مهدی.
09-17-2011, 06:08 PM
دوست عزیز برای مجموعه های خود منو ایجاد کنید !

مشکل شما بر میگرده به این موضوع !

آیتم منو ایجاد کنید و برای هر مجموعه خود منو ایجاد کنید. اگر نمیخواهید منوها نمایش داده شود از حالت نمایش خارج کنید. اما منوی شما در سئو تأثیر گذار هست ! و نام مستعار منوها در اولویت هست !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

picasaeng
09-17-2011, 06:08 PM
سلام
نام مستعار كه درسته و به زبان فارسی هستش
جوملای شما هم سئو رو بصورت تاريخ میندازه؟

من بعد از اینکه نام مستعار یکی از مطالب رو تغییر دادم دیگه برای تمام لینک هام eror 404 نشون داده میشه

torghoundy
09-17-2011, 07:41 PM
سلام
چک کنید ببینید فایل htaccess. در مسیر نصب جوملای شما وجود داره؟
رو آیکون ومپ کلیک کنید و از منوی apache قسمت modules ببینید mod_rewrit فعال هست؟

behrooz_1
09-18-2011, 05:49 PM
سلام
آقا مهدی الان من نفهمیدم باید چی کار کنم میتونید بیشتر توضیح بدید

ببخشید من پست های قبلیتون رو تازه خوندم
جوملا 1.7 از سایت رسمی جوملا و فارسی سازم باز از همون سایت دانلود کردم نمیدونم برای چه تیمیه از ومپ استفاده میکنم

safajuy
09-18-2011, 06:04 PM
سلام
آقا مهدی الان من نفهمیدم باید چی کار کنم میتونید بیشتر توضیح بدید

ببخشید من پست های قبلیتون رو تازه خوندم
جوملا 1.7 از سایت رسمی جوملا و فارسی سازم باز از همون سایت دانلود کردم نمیدونم برای چه تیمیه از ومپ استفاده میکنم
كدوم سايت؟
از joomlafarsi گرفتيد؟
يكبار جوملا رو replace كنيد روی جوملای فعليتون و فايل installation رو پاك كنيد ببينيد مشكل حل ميشه يا نه

behrooz_1
09-18-2011, 06:28 PM
از سایت joomla.org، شرمنده منظورم از سایت رسمی سایت خارجیش بود

مهدی.
09-18-2011, 08:46 PM
دوست عزیز !

منو ایجاد کنید ! مشکل شما حل خواهد شد !

این بار سومی هست دارم به شما این موضوع رو اشاره میکنم و اصلاً شما توجهی ندارید ! اینجوری اگر پیش بریم فکر کنم تا صفحه 20 هم این تاپیک بره مشکل شما حل نشه ! چون اصلآً به تاپیکها توجه نمیکنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

behrooz_1
09-19-2011, 01:44 PM
آقا مهدی عزیز من تمامشون میخونم .اگه بدونم که دوباره نمیپرسم:( این یعنی چی؟

برای مجموعه های خود منو ایجاد کنید !
یعنی من چطوری اینکارو کنم؟تمام مدل های منو رو انجام دادم اما نشد
ممنون از کمهاتون

safajuy
09-19-2011, 02:11 PM
شما رو جوملاتون چيزی نصب كرديد؟
پلاگين يا كامپوننت خاصی نصب كرديد كه برای جوملا 1.7 نبوده باشه؟

behrooz_1
09-20-2011, 03:21 PM
یک کرنو فرم بود که قبل از نصبشم همین مشکل داشتم و برای نسخه ی 1.6 است
اگر میشه بگید ساخت منو برای مجموعه ها چطوری است؟

مهدی.
09-21-2011, 07:28 PM
وارد مدیریت منوها بشید ! یک منو ایجاد کنید و بعد داخل منو آیتم منویی رو اضافه کنید. نوع منو رو قرار بدید مجموعه بلاگ محتوا و بعد مجموعه مورد نظر رو انتخاب کنید ! بعد برای مجموعه های تو در تو همینکار رو انجام بدید ! فقط منویی مادر و فرزند رو رعایت کنید !

ببینید باز هم این مشکل رو باهاش مواجه میشید !؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

behrooz_1
09-22-2011, 09:38 AM
من هرکاری کردم نشد.عکسارو گذاشتم ببینید اشتباه من کجاست

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

sahht1362
12-31-2011, 08:16 AM
سلام دوست عزیز مشکل شما اینه که از لینک خارجی استفاده کردین.
وقتی لینک خارجی می سازید اصلا گزینه نام مستعار نداره درسته؟
پس اول نوع لینک رو یه بار از لینک خارجی تغییر بدید به جدا کننده متن و نام مستعار فعال میشه
نام مستعار دلخواه رو بدید و ذخیره کنید
بعد دوباره نوع جدا کننده متن رو تغییر بدید و ست کنید روی لینک خارجی
می بینید که نام مستعار دوباره نشون داده نمیشه اما در واقع وجود داره و لینک ها درست میشه
این ایرادی هست که تو جوملا وجود داره و راه حلش هم همینه فقط
موفق باشید. سایت من: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>