PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پلاگین اشتراک گذاری jxsharelink

kasraansary
08-28-2011, 06:22 PM
سلام و درود

ببخشید من یک پلاگین به نام (JX Share Link (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> oic29jaWFsaXplciI7aToyO3M6NzoiJ3NvY2lhbCI7aTozO3M6 MTE6InNvY2lhbGFibGVzIjtpOjQ7czoxMzoic29jaWFsaXphdG lvbiI7aTo1O3M6OToic29jaWFsaXplIjtpOjY7czo4OiInc29j aWFsJyI7aTo3O3M6ODoic29jaWFsbHkiO2k6ODtzOjY6InBsdW dpbiI7aTo5O3M6NzoicGx1Z2lucyI7aToxMDtzOjg6InBsdWdp bidzIjtpOjExO3M6ODoicGx1Z2lucyciO2k6MTI7czo3OiIncG x1Z2luIjtpOjEzO3M6MTA6IidwbHVnaW5zJy4iO2k6MTQ7czo3 OiJwbHVnaW4nIjtpOjE1O3M6OToicGx1Z2lucycuIjtpOjE2O3 M6MTM6InNvY2lhbCBwbHVnaW4iO30%3D)) برای به اشتراک گذاری مطالب نصب کردم که در زیر تمام مطالب نشون داده میشه و امکانات بسیار خوب و لیست تقریبا کاملی هم دارد، ولی این لیست بنظر من یکی دو لینک را کم دارد، که برای اونها هم جایی در نظر گرفته شده، مثلا لینک کلوپ100 که تو این صفحه کدهای خودش را قرار داده (جامعه مجازی ایرانیان (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)). البته من بخودم اجازه ندادم درباره سایتهای دیگر سوال کنم.

میخواستم بپرسم که چطور میشه کلید همین کلوپ100 را در این پلاگین تعریف کرد؟ کدی را که خودشون معرفی کردند من در قسمت مربوطه کپی کردم ولی کلید این کلوپ را درست نشان نداد، و مطمئنا باید در این کد تغییراتی اعمال بشود.

ممنون میشم اگر راهنمائی بفرمائید.

safajuy
08-28-2011, 06:26 PM
سلام و درود

ببخشید من یک پلاگین برای به اشتراک گذاری مطالب نصب کردم که در زیر تمام مطالب نشون داده میشه و امکانات بسیار خوب و لیست تقریبا کاملی هم دارد، ولی این لیست بنظر من یکی دو لینک را کم دارد، که برای اونها هم جایی در نظر گرفته شده، مثلا لینک کلوپ100 که تو این صفحه کدهای خودش را قرار داده (جامعه مجازی ایرانیان (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)). البته من بخودم اجازه ندادم درباره سایتهایی که ***** شده اند سوال کنم (که سوال داشتم).

میخواستم بپرسم که چطور میشه کلید همین کلوپ100 را در این پلاگین تعریف کرد؟ کدی را که خودشون معرفی کردند من در قسمت مربوطه کپی کردم ولی کلید این کلوپ را درست نشان نداد، و مطمئنا باید در این کد تغییراتی اعمال بشود.

ممنون میشم اگر راهنمائی بفرمائید.
سلام
از اين پلاگين استفاده كنيد

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

kasraansary
08-28-2011, 06:33 PM
دوست عزیزم خیلی از شما متشکرم، بسیار عالی فقط لینک دانلودش در این صفحه پیدا نکردم، میشه یک راهنمائی بفرمائید؟

kasraansary
08-28-2011, 06:58 PM
جناب safajuy متوجه شدم باید ابتدا ثبت نام میکردم