PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب جوملا بر روی ویندوز ویستا

cheshme59
08-29-2011, 04:25 PM
با سلام
پرسش من اینه : ویندوز کامپیوترم "ویستا" است . آیا روی این ویندوز جوملا نصب میشه؟ اگه جواب مثبته لطفا راهنمایی کنید چطوری میشه؟ چون من فایل نصب رو مطالعه کردم و wampserver 2 نصب کردم ولی آیکنش در taskbar که نوشتین باید سفید باشه- سفید نمیشه و wamp کار نمیکنه و شوال دیگر از اونجایی که من تازه میخوام جوملارو شروع به یادگیری کنم از کدام نسخه جوملا بهتره استقاده کنم؟
با سپاس از راهنماییتون

sahama
08-29-2011, 04:47 PM
سلام
این کتاب رو مطالعه بفرمایید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

cheshme59
08-29-2011, 04:57 PM
با سپاس این کتابو دلرم و از هم.ن کتابم یادگرفتم ولی من ویندوزن "ویستا" است و جوابی واسه مشکلم تو اون کتاب پیدانکردم

sahama
08-29-2011, 05:41 PM
سلام
توصیه ما استفاده از جوملا 1.7 است ولی کلیت جوملا 1.5 با جوملا 1.7 یکسان است و ما اگر جوملا 1.5 رو یاد بگیرید با جوملا 1.7 مشکلی نخواهید داشت
ومپ هم بر روی ویندوز ویستا قابل نصب و اجرا است و اینک این سرویس به درستی در رایانه شما اجرا نمی شوند احتمالا به این علت است که شما سرویس دهنده مشابهی رو روی کامپیوترتون نصب و اجرا کرده اید مانند iis یا نرم افزارهای دیگری که پورت 80 رو اشغال می کنند
در صورتی که خواستید از ومپ استفاده کنید از نسخه 2.1 استفاده نکنید و از نسخه 2.0 استفاده کنید