PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد متن روی عکس بالا قالب و تغییر عکس بالای سایت

lovelorn987
08-29-2011, 08:26 PM
سلام خسته نباشید
من موضوعات مشابه را خواندم ولی به نتیجه نرسیدم مثلا در تغییر عکس بالای صفحه اول (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>تغییر-عکس-بالای-صفحه-اول)

آدرس هایی که داده بودند(templates/template name/index.php وفایل css در مسیر templates/template name/css/template_css.css ) رامن به این شکل پیدا نکردم مثلا من اصلا tamplate name را ندارم
من جوملا 1.5 استفاده می کنم و مسیر زیر را داشتم
پس از ورود به بخش مدیریت جوملا
extensions----------template manager
مان وقتی از اینجا قالبی را که دانلود کرده بودم را انتخاب می کنم چندتا گزینه هست که دوتا از اونها edit html و edit cssهستند
اگه درست رفتم راهنمایی کنید از اینجا به بعد باید چیکار کنم
من می خوام عکس بالای قالب را عوض کنم و همچنین یک متن روی عکس بالای قالب قرار بدم و می خوام این تغییرات در تمام صفحات اعمال بشه باید چیکار کنم؟
با تشکر :rose:

mersad
08-29-2011, 08:28 PM
دروود

ادرس سایت رو قرارا بدید

شاد و سلامت در پناه ایزد

lovelorn987
08-29-2011, 08:39 PM
سلام یادم رفت بگم من دارم برای پروژه پایانی دانشگاهم یک سایت طراحی می کنم به این خاطر
این سوال را کردم .

lovelorn987
08-29-2011, 08:44 PM
سلام یادم رفت بگم من دارم برای پروژه پایانی دانشگاهم یک سایت طراحی می کنم
وقالبی که دانلود کردم نامشhotfa-Brown (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[]=hotfa-brown&client=0)
است .
ممنونم

sahama
08-29-2011, 08:56 PM
شما باید عکسی که به عنوان هدر است رو تغییر بدید
ای عکس در پوشه قالب شما قار داره
اگر در لوکال هستید خودتون وارد پوشه قالب بشید و عکس رو پیدا کرده و ویرایش کنید و اگر سایت آنلاین است آدرسش رو بدید تا بهتون دقیقا بگیم که عکس در کجا قرار داره

alikdoor
09-03-2011, 10:06 AM
درود. منم مشکل این دوست عزیز را دارم،لطفا بیشتر و کامل تر راهنمایی کنید..
در ضمن برای سایتم یه مشکل پیش اومده نمیتونم.... <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) صفحه اول باز میشه ولی صفحه های دیگه نه....

sahama
09-03-2011, 10:17 AM
این قالب برای فارسی بومی سازی نشده و باید یا خودتون یا کسی که این کار رو بلده اون برای فارسی بومی سازی کرده و راست به چپش کنه