توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سریع ترین راه لینک گرفتن از فایلهای آپ شده در مدیریت رسانه
yavare tanha
08-30-2011, 05:04 PM
با سلام و درود
دوستان من چند روز پیش هم این سوال رو مطرح کردم ولی وقتی توی سایت انجام دادم نتیجه نداد.
فزض کنید من یک فایلی رو {rar} توی مدیریت رسانه آپلود کردم ، و در یک مطلب جدید میخوام به یک نوشته لینک اون فایلی رو که در مدیریت رسانه آپ کردم رو بدم آیا یک راهی هست که بشه این کار رو
سریع انجام داد یا نه ؟
با تشکر از شما دوستان
torghoundy
08-30-2011, 05:59 PM
سلام
به صورت پیشفرض فایل هایی که از طریق مدیریت رسانه آپلود میکنید، در پوشه images قرار میگیریند، یعنی اگر شما فایل simple.rar رو از طریق مدیریت رسانه در پوشه images آپلود کنید، لینک فای به صروت زیر خواهد بود:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
yavare tanha
08-30-2011, 06:05 PM
درود بر شما
مگه در مدیریت رسانه توی پوشه های دیگه نمیشه فایل آپ کرد؟
بعد میخواستم بدونم باید تک تک آدرسها رو باید دستی وارد کنم؟ راستی این لینکی که گذاشتید کار نمیکنه.
torghoundy
08-30-2011, 06:12 PM
سلام
دوست عزیز اون لینک رو من برای نمونه گذاشتم، قرار نیست کار کنه.
در مدیریت رسانه شما روی هر فای لی راست کلیک کنید و لینکش رو کپی کنید کار میکنه، همه پوشه هایی که در مدیریت رسانه وجود داره یا شما ایجاد کرده اید داخل پوشه images هست.
کتاب راهنمای جوملا فارسی رو از امضای من دانلود کنید و مطالعه کنید ، تمام این موضوعات توضیح داده شده.
yavare tanha
08-30-2011, 06:28 PM
منم دقیقاً همین رو میخوام /البته برای لینک دادن به عکسها مشکل ندارم یعنی در مدیریت رسانه عکسهایی رو که آپ کردم خیلی راحت روش راست کلیک میکنم و لینکش رو میگیرم {copy link location} ولی وقتی یک فایل{زیپ شده} رو آپ میکنم اصلاً در کلیک راست همچین گزینه ای نمیاد. به نظر شما مشکل از کجاست؟
torghoundy
08-30-2011, 06:57 PM
سلام
بهترین راه استفاده از فایل منجر هاست یا استفاده از نرم افزار های FTP نظیر filzilla هست.
yavare tanha
08-30-2011, 07:11 PM
من چند روز پیش برای رفع این مشکل چند تا فایل رو توی کامپوننت remository آپ کردم ، و وقتی که آپ تموم میشه در قسمت سمت راست فایل مینویسه دانلود ، روش راست کلیک کردم و از طریق گزینه copy link location لینکش
رو گرفتم و در مطلب مورد نظر paste کردم ولی نمیدونم چرا تا وقتی که توی قسمت مدیریت سایت هستم اون فایل هم توی سایت کار میکنه ولی وقتی از مدیریت خارج میشم دیگه کار نمیکنه و البته به آدرس قسمت مدیریت سایت
میاد / آیا برای گرفتن لینک فایلهای آپ شده در این کامپوننت راه بهتری هست که جواب بده / بخدا دیگه خسته شدم چند روزه درگیره این مساله ام دیگه نمیدونم باید چکار کنم.
ممنون میشم اگه به یک نتیجه ای برسیم. با تشکر و سپاس از شما دوست عزیز/
torghoundy
08-30-2011, 08:10 PM
سلام
برای این کامپوننت شما باید یک منو بسازید و یک آیم منو از نوع remository ایجاد کنید ، تا با کلیک روی این لینک به بخش دانلود منتقل بشید.
yavare tanha
08-30-2011, 10:08 PM
اتفاقاً منو هم براش ساختم ولی فایلها برای دانلود فقط داخل خود منو کار میکنه ، یعنی وقتی آدرس دانلود یکی از این فایلها رو من توی مطلب گذاشتم بازم کار نکرد ، واقعاً نمیدونم دلیلش چیه/
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.