توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل اساسی با ماژول لاگین و رجیستر در جوملا
lionheart
08-31-2011, 06:50 AM
با سلام خدمت تمامی دوستان
من مشکلی با جوملا دارم اینه که تا الان هر چی ماژول واسه لاگین و رجیستر نصب کردم یا کار نمیکنه یا درست کار نمیکنه
الان رویه سایتم که رویه سرور است وقتی رویه لاگین کلیک میکنی با این که یوزر پسورد رو درست وارد میکنی باز میگه یوزر پسورد رو با captcha وارد کن و دوباره باید یوزر رو وارد کنی تا وارد بشه
این از مشکل لاگین کردن یوزرهایی که از طریق خود پنل مدیریت جوملا ساخته بودم
-----------------
مشکل دوم مشکل ثبت نام کاربرهایی هست که به سایتم مراجعه میکنند که با این که کامپوننت alpha register رو نصب کردم ولی در مرحله نصب این کامپوننت نیاز داره که یک Email Confirm رو بفرسته ولی نمیفرسته حقیقتش دیگه نمیدونم چی کار باید بکنم
چون میخوام سطح دسترسی مطالب سایتم رو تغییر بدم و باید حتما کاربرها اول در سایت ثبت نام کنند ولی اصلا امکان ثبت نام وجود ندارد
ممنون میشم دوستان من را راهنمایی بفرمایند
آدرس سایت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
sahama
08-31-2011, 08:08 AM
سلام
مشکل شما با این ماژول ها چیه و چه علتی داره که شما از ماژول پیشفرض خود جوملا استفاده نمی کنید؟
ماژول فعلی سایت شما اصلا کپچا نداره
lionheart
08-31-2011, 11:07 AM
سلام دوست عزیز
با تشکر از پاسخ شما
مشکل اینه که کاربران نمیتوانند در سایت رجیستر کنند که این به عنوان مشکل اساسی هست .....
من چون تخصصی هم در جوملا ندارم میخواستم بدونم که چگونه میتونم از ماژول پیش فرض جوملا استفاده کنم
sahama
08-31-2011, 05:56 PM
سلام شما از آلفا رجیستر استفاده می کنید
این کامپوننت رو غیر فعال کرده و از سیستم پیشفرض جوملا استفاده کنید و نتیجه رو بگید
lionheart
08-31-2011, 08:57 PM
سلام شما از آلفا رجیستر استفاده می کنید
این کامپوننت رو غیر فعال کرده و از سیستم پیشفرض جوملا استفاده کنید و نتیجه رو بگید
سلام
شبتون بخیر
همونطور هم که در عکس معلومه اینجا میخواد که ما ایمیل که از طرف سایت واسه شخص میاد رو تایید کنیم ولی این ایمیل فرستاده نمیشه ......
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
sahama
08-31-2011, 10:36 PM
اگر مشکل در نرسیدن ایمیل است smtp رو تنظیم کنید
با این کار باید مشکل حل بشه
lionheart
09-01-2011, 03:32 AM
اگر مشکل در نرسیدن ایمیل است smtp رو تنظیم کنید
با این کار باید مشکل حل بشه
با تشکر از شما
اگر امکانش هست لینکی برای آموزش تنظیم smtp جوملا قرار بدین ممنون میشم .............
hamidy
09-01-2011, 05:11 AM
سلام
آموزش تنظیمات smtp در جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D8%B3_%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84_SMTP_%D 8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7)
در پناه حق
lionheart
09-08-2011, 01:45 PM
سلام دوست عزیز من پس از چند روز کلنجار رفتن باز هم نتونستم این SMTP سایت رو تنظیم کنم که ایمیل بفرسته و نمیدونم باید چی کار کنم ؟ حتی اسپم ها رو هم چک کردم .... در عکس ضمیمه هم نحوه تنظیمات را ضمیمه کردم ... <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
lionheart
09-09-2011, 07:21 AM
دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایند .........
safajuy
09-09-2011, 07:48 AM
درود
از تابع phpmailer استفاده كنيد(حالت فرستادن نامه)
در اين حالت شما فقط عنوان ايميل و آدرسی رو كه برای فرستنده تعيين می كنيد بايد مشخص بشه. smtp رو هم غير فعال كنيد.
در ضمن اين موارد رو با سيستم پيش فرض جوملا تست كنيد نه كامپوننت ديگه. اگه كامپوننتی برای اين كار نصب كرديد حذف كنيد و با خود جوملا تست كنيد.
موفق باشيد
lionheart
09-09-2011, 09:48 AM
درود
از تابع phpmailer استفاده كنيد(حالت فرستادن نامه)
در اين حالت شما فقط عنوان ايميل و آدرسی رو كه برای فرستنده تعيين می كنيد بايد مشخص بشه. smtp رو هم غير فعال كنيد.
در ضمن اين موارد رو با سيستم پيش فرض جوملا تست كنيد نه كامپوننت ديگه. اگه كامپوننتی برای اين كار نصب كرديد حذف كنيد و با خود جوملا تست كنيد.
موفق باشيد
با تشکر از شما
من قسمت Mailer رو برروی Php Mail Function تنظیم کردم ولی باز هم ایمیل برای فعال سازی ارسال نشد
در ضمن من تمام کامپوننت هایی که برای ثبت نام بر روی سایت نصب کرده بودم رو پاک و غیر فعال کردم
تنظیمات configure جوملا و تنظیمات Mail در بخش Cpanel رو هم در تصاویر ضمیمه همین پست قرار دادم .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
safajuy
09-09-2011, 11:05 AM
SMtp رو غير فعال كنيد.
هنوز فعاله
lionheart
09-09-2011, 11:25 AM
SMtp رو غير فعال كنيد.
هنوز فعاله
منظورتون SMTP Authentication هست که غیر فعال کنم ؟
safajuy
09-09-2011, 11:32 AM
بله
اونجوری كه تو عكس مشخصه هنوز فعاله.
موفق باشيد
lionheart
09-09-2011, 02:17 PM
بله
اونجوری كه تو عكس مشخصه هنوز فعاله.
موفق باشيد
با سلام و تشکر از همکاری شما
من SMTP رو هم غیر فعال کردم ولی خوب باز هم ایمیل رو نفرستاد
lionheart
09-11-2011, 01:54 PM
با سلام مجدد به تمام دوستان خوبم در این فروم
من تمام تنظیماتی هم که آقا میلاد فرمودند رو تغییر دادم و با مدیر سرور سایت هم که صحبت داشتم گفتند که ما smtp رو رویه هاست فعال کردیم و هیچ مشکلی از سمت آنها نبورد و گفت مشکل از جوملا حقیقتا دیگه نمیدونم باید چه کار کنم ممنون میشم که دوستان راهنمایی بفرمایند ......
safajuy
09-11-2011, 02:03 PM
يك جوملای ديگه در يك پوشه ديگه نصب كنيد و تنظيمات phpmail رو برای ارسال ايميل تنظيم كنيد ببينيد مشكل حل ميشه يا نه
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.