توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل شده موقعيت ماژول
hamidnpc
09-02-2011, 11:19 AM
سلام دوستانيك مشكل خيلي عجيب با موقعيت هاي ماژول هايم دارم در صفحه اول همه چيز ها درست است ولي در بقيه صفحات تمام ماژول هاي سمت راست به سمت چپ مي آيند !!!!
به نظر دوستان مشكل از كجاست؟؟
من با 6 تا قالبي كه ساختم اي مشكل را دارم با نرم افزار ارتيستر
اين صفحه اول <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اين بقيه صفحات <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> به نظر دوستان ممكن است مشكل از فارسي سازي باشد؟؟
مهدی.
09-02-2011, 07:01 PM
سلام
در مدیریت ماژولها آیا برای ماژولها نمایش در صفحات را همه قرار دادید ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
hamidnpc
09-03-2011, 04:46 AM
سلام دوست عزيز
بله
فكر نكنم ربطي به اون داشته
من دارم ميگم بعضي ماژول ها دارن تغيير موقعيت مي دهند .
مهدی.
09-03-2011, 07:11 AM
توی صفحاتی که شما نشان دادید اصلاً یکیش هیچ ماژولی نداشت !
میشه دقیقاً صفحه مورد اشکال رو بفرمایید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
hamidnpc
09-03-2011, 01:21 PM
اقا ببخشيد ...اين صفحه اول سايت است:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>ا
اون مشكل كلي كه گفتم به شرح زير است
ماژول هاي سمت راست در سمت چپ نمايش داده ميشوندو
تمام ماژول هاي سمت چپ در سمت راست نمايش داده ميشوند
يعني تو تنضيمات موقعيت ماژول وقتي مي زنم تو راست نمايش بده تو چپ نمايش ميده و برعكس
hamidnpc
09-03-2011, 01:22 PM
مشكل به شرح زير استتمام ماژول هاي سمت راست در سمت چپ نمايش داده ميشوندو تمام ماژول هاي سمت چپ سمت راستيش داده ميشونديعني در تنضيمات وقتي موقعيت قالب را راست ميذارم در جپ نمايش داده ميشوند و برعكس
مهدی.
09-03-2011, 04:32 PM
دوست عزیز لینک زیر را مشاهده کنید !
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در اینجا اگر دقت کنید تمام موقعیتهای ماژول شما نمایش داده میشود !
اگر میخواهید جای چپ و راست را تغییر دهید باید در فایل index.php موقعیتهای ماژولها را جابجا کنید ! اما لازم به اینکار نیست ! اینها فقط نام هستند و در قسمت کاربری تفاوتی نمیکند.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.