توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش زبان های سایت
bestfriend2
09-02-2011, 07:17 PM
سلام
من از طریق آموزش موجود در سایت زیر تنظیمات را برای چند زبانه کردن سایت در جوملا فارسی 1.7 انجام دادم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
الان دو تا مشکل دارم
1: به محفض فعال کردن پلاگین زبان، زبان سایت به انگلیسی تغییر می کنه که نمی خوام این طور باشه و زبان فارسی زبان اصلی سایت بمونه
2: کادری فعال می شه با عنوان انتخاب زبان، اما هیچ لینکی در کادر برای رفتن به زبان انگلیسی یا فارسی وچود ندارد اگه منوی کشویی هم فعال بشه خالی خواهد بود.
لطفا راهنمایی بفرمایید که این دو مشکل را چطور میشه بر طرف کرد
torghoundy
09-02-2011, 07:55 PM
سلام
آموزش زیر رو مطالعه بفرمایید ، اگر مشکلی بود گذارش کنید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85_%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8 %AE%D8%A7%D8%A8_%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86_%D8%A8%D8 %B1%D8%A7%DB%8C_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.6&redirect=no
bestfriend2
09-05-2011, 02:03 PM
1:در واقع ما سه صفحه داریم en, fa, defult که به نوعی default فعال نیست و به یکی از زبان ها ری دایرکت می شود و اگه در قسمت منوی home که مربوط به default است تنظیم زبان اعمال شود این تنظیمات پذیرفته نمی شود و پیغام خطا ظاهر خواهد شد. سوالی که اینجا مطرح می شود این است که چطور می شود صفحه اول سایت را به یکی از زبان ها بطور خاص محدود کرد؟
توضیح:
دو لینک زبان را اگر در آدرس بار بنوسید فعال می باشند مثلا بصورت زیر:
index.php/en/...
index.php/fa/...
2: اما مشکل دوم که مشکل اصلی است همچنان وجود داره و هیچ لینکی در کادری که مربوط به زبان است برای رفتن به صفحه زبان دیگر نمایش داده نمی شود.
در آموزش انگلیسی این کار دو تا مشکل وجود داره
1: اینکه در قسمت پلاگین زبان قسمت ordrting روی چه حالتی باشه ؟ در قسمت تنظیمات ماژول نیز همین طور؟
2: چطور می شود منوی home را از حالت default page در آورد و یکی از منوی زبان ها را بعنوان default page انتخاب کرد یا زبان آن را تغییر داد؟
bestfriend2
09-05-2011, 03:02 PM
یک نمونه جوملا 1.7 بصورت دمو روی این آدرس نصب کردم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)ونجا هم تست کردم همین مشکل رو داشت. اگه کسی می خواد تنظیمات بررسی کنه به آدرس زیر بره (تو صفحه اول سایت مشکل مشخص است)
u (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)ser: admin
pass: 123456
sahama
09-05-2011, 06:21 PM
در اینجا
زبانی رو که می خواهید پیشفرض باشه ستاره دار (پیشفرض) کنید
bestfriend2
09-05-2011, 08:28 PM
متشکر
فقط در مورد مسئله نشان ندادن لینک های زبان، راه حلی وجود نداره ؟
به قسمت پایین سمت چپ سایت نمونه توجه کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> swi.jpg
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.