ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل شده تغییر سطح دسترسی کاربران جوملا 1.5

hamedtahamtan
09-03-2011, 10:44 AM
سلام من میخوام یه سطح دسترسی ناشر داشته باشم که فقط بتونه مطالب خودشو ویرایش کنه و همچنین سطح دسترسی نویسنده که بتونه مطالب رو منتشر کنه.ممنون

مهدی.
09-03-2011, 10:57 AM
سلام

در سطوح دسترسی جوملا 1.5 این موارد هستند !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

hamedtahamtan
09-03-2011, 07:50 PM
با سلام دوباره . این سطوح دسترسی وجود داره ولی ناشر میتونه همه مطالب رو ویرایش کنه و نویسنده هم نمیتونه منتشر کنه.مشکل من با اینه.

sahama
09-03-2011, 08:00 PM
مشکل شما با این افزونه حل می شه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

hamedtahamtan
09-09-2011, 09:19 AM
عزیز دل دست درد نکنه ولی فقط فایل اصلیش نصب شد و اون 3تا فایل دیگه ای که اونجا بود نصب نمیشد میگه
(زبان نصب: هیچ بسته هسته ای برای زبان وجود ندارد :)
میشه توضیح بیشتری بدید؟ممنونتون میشم
من نتونستم باهاش کار کنم فقط یه کامپوننت نصب شد ولی هیچ ماژول یا پلاگینی باهاش نصب نشد

sahama
09-09-2011, 03:51 PM
سلام
ترجمه فارسی این کامپوننت منتشر نشده و البته ترجمه اونچندان کاری هم نداره کلش 20-30 خطه که خودتون براحتی می تونید ترجمه اش کنید
باید یه آیتم منو برای درسترسی به این کامپوننت بسازید و از طریق بخش کاربری به این کامپوننت دسترسی پیدا کنید
چند تا تنظیم هم در بخش مدیریت داره که کاملا واضح است و نیازی به توضیح نداره ولی برای کار شما حتما باید تنظیماتش رو انجام بدید مثلا اینکه نویسنده بتونه مطلبش رو منتشر هم بکنه

hamedtahamtan
09-17-2011, 06:23 AM
با سلام دوباره و خسته نباشید.دوست عزیز واقعا ازتون ممنونم مشکلم 96%حل شد فقط یه چیز دیگه موند.نمیشه کاری کرد که نویسنده نتونه مطالب خودش رو ویرایش کنه؟و فقط بتونه منتشر کنه ولی نتونه حذف یا از انتشار خارج کنه؟