توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در حال بررسی علت این پیغام در اشتراک موضوع چیه؟
mohreman
09-03-2011, 01:20 PM
سلام
ببخشید نمیدونم این سوال رو جای درستی مطرح کردم یا نه (اصلاح بفرمائید)
وقتی میخام در سایتم مطلبی رو برای یکی از دوستان بفرستم چنین اروری میده PHPMAILER_EXECUTE/usr/sbin/sendmail
آدرس سایت من : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این هم عکس:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
torghoundy
09-03-2011, 02:15 PM
سلام
این مشکل رو به مدیریت هاستتون اطلاع بدید، در بعضی هاست ها تابع میل بسته هست ، در تنظیمات کلی smtp رو ست کنید احتمالاً مشکل شما برطرف خواهد شد.
mohreman
09-06-2011, 05:07 PM
سلام
پشتیان هاستم گفتند مشکل از هاست و سرویس میل هاست نیست. :(
sahama
09-06-2011, 06:58 PM
زبان سایت رو انگلیسی کرده و نتیجه رو بگید
mohreman
09-07-2011, 03:30 AM
شرمنده ، کار به این ساده ای رو یادم رفته ، هرچی گشتم یادم نیومد از کجا زبان رو به انگلیسی تغییر بدم :idk:
mohreman
09-07-2011, 03:40 AM
قسمت تنظیمات ایمیلم هم اینجوریه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mohreman
11-19-2011, 08:16 AM
ببخشید
خیلی طول کشید و جوابی ندادید
مجبور شدم این پیام رو بدم تا تایپیک بیاد بالا
مهدی.
11-19-2011, 10:12 AM
سلام
به شما یکبار پاسخ داده شده !
سلام
این مشکل رو به مدیریت هاستتون اطلاع بدید، در بعضی هاست ها تابع میل بسته هست ، در تنظیمات کلی smtp رو ست کنید احتمالاً مشکل شما برطرف خواهد شد.
و شما بدون هیچ توجهی به پاسخ داده شده فرمودید :
سلام
پشتیان هاستم گفتند مشکل از هاست و سرویس میل هاست نیست. :(
تابع میل با سرویس میل متفاوت هست ! تابع میل برای زبان پی اچ پی هست و بدون نیاز به آدرس مشخصی میتونه از یک سرور به ایمیلهای دیگر نامه ارسال کند. عموماً این تابع در سرورها بسته میشود تا سوءاستفاده از آن نشود ! و شما باید از SMTP یا سرویس میل هاست استفاده کنید !
تنطظیماتی که عکسش رو در ارسال قبلی قرار دادید را نگاه کنید ! شما باید smtp را ست کنید تا این مشکل برطرف شود ! برای این تنطیمات هم توضیحاتی در دانشنامه جوملا فارسی هست که میتونید مطالعه فرمایید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
mohreman
11-20-2011, 05:30 AM
سلام
این جواب مدیریت هاستم:
شما مجاز هستید در ساعت فقط 50 عدد ایمیل ارسال کنید و در صورت تجاوز ار سال ایمیل تا دو روز جلوگیری میشود.
ایمیل سرور کاملا سالم بوده و کار می کند و هیچ یک از مشتریان ما مشکلی تا کنون نداشته و نخواهند داشت .
باید اضافه کنم من خیلی وقته این مشکل رو دارم
poonoodi
11-20-2011, 06:20 AM
قسمت تنظیمات ایمیلم هم اینجوریه
شما smtp رو فعال كرديد كه بايد خاموش باشه
اما اگر ميخوايد از smtp استفده كنيد بايد تنظيماتش رو كامل كنيد
شما در اينجا بايد يوزر جي ميل خودتون رو واردكرده و از سرور جي ميل براي فرستادن ايميل استفاده كنيد
نام كاربري و پسورد همون يوزر و پس جيميل شما ميشه و هاست هم gmail.com
البته خودم خيلي وقته اينكارونكردم و اميدوارم درست گفته باشم
موفق باشيد
mohreman
11-20-2011, 06:32 AM
سلام
من smtp رو غیر فعال کردم اما بازهم مثل قبل هستش
poonoodi
11-20-2011, 07:02 AM
تنظيمات رو به شكل ذيل بزاريد ببينيد درست ميشه:
تابع ميل:تابع ايميل php
فرستنده:info@ydomin.com
از نام:شما
مسيرفرستنده:/usr/sbin/sendmail
smtp: خير
مهدی.
11-20-2011, 07:53 PM
دوست عزیز ! لطفاً به جوابها دقت کنید ! کسی ایراد از سرور هاست شما نگرفته ! که شما ایمیل به پشتیبانتون میزنید و اونها هم اسرار بر سالم بودن دارن !!!!
شما تنظیمات smtp را انجام دهید ! مشکلتون حل میشه ! در ارسال قبل مفصل توضیح داده شده ! در صورتی که میخواهید مشکلتون حل بشه باید به متنهایی که برای شما نوشته میشه و وقتی که براتون گذاشته میشه احترام بگذارید و کامل و با آرامش مطالعه کنید !
اما اگر دوست دارید مشکلتون همین شکلی باقی بماند به همین شکل ادامه دهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.