PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در حال بررسی درست نمایش داده نشدن قالب پس از تغییر هاست

niloofar_l
09-04-2011, 11:47 AM
سلام به همه ی دوستان.من پس از بک آپ گیری از هاستم .هاستم رو تغییر دادم.ولی پس از تغییر هاست بر روی مرورگر فایر فاکس مشکل داره و به صورتی که در تصویر ضمیمه کردم نشان داده میشه.درصورتی که قبل از تغییر هاست هیچ مشکلی با مرورگر فایر فاکس نداشتم.لطفاً راهنمایی کنید.:confused:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

محمد محسنی
09-04-2011, 11:56 AM
سلام
مطمئنا این مشکل بخاطر css های شماست
css های قالب را دوباره جاییگزین کنید.

یا حق.

niloofar_l
09-04-2011, 12:29 PM
آخه تو مرورگر های دیگر مشکلی نداره:
ببینید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

safajuy
09-04-2011, 01:30 PM
درود
اسم قالبتون چيه و از كجا تهيه كردينش؟
از دو جوملا استفاده كردين يا با جومفيش كار كردين؟

موفق باشيد

sahama
09-04-2011, 07:49 PM
سلام
شما ظاهرا از یه قالب غیر را یگان از yoo استفاده می کنید و بنا بر قوانین ما نمی تونیم از افزونه های تجاری پشتیبانی کنیم

niloofar_l
09-05-2011, 04:17 AM
از دو جوملا استفاده کردم.چون افزونه ی جومفیش اونطور کهباید جوابگو نیست.
اگر شما افزونه بهتری رو در این مورد میشناسید معرفی کنید.
با تشکر.

نوید
09-05-2011, 04:57 AM
سلام
قالب را عوض کنید ببنید مشکل رفع میشه یا نه
موفق باشید

niloofar_l
09-05-2011, 09:48 AM
سلام قالب را عوض کنید ببنید مشکل رفع میشه یا نه موفق باشید سلام. ممنون از پیشنهادتون.قبلاً امتحان کردم برای قالب های پیش فرض مشکلی نداره. ولی همین فایلی رو که روی هاست هستش رو روی لوکال نصب کردم.روی فایرفاکس ه درست نمایش میده. میتونید راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟ پیشاپیش ممنونم.

محمد محسنی
09-05-2011, 09:54 AM
دوست عزیز سلام

لطفا قالب خود را پاک و دوباره نصب کنید.

یا حق.

niloofar_l
09-05-2011, 10:49 AM
دوست عزیز سلام لطفا قالب خود را پاک و دوباره نصب کنید. یا حق.این کار رو هم انجام دادم.نتیجه نداد. متاسفانه فقط با فایر فاکس مشکل پیدا کرده. و این برای کار من خیلی بده.چون مرورگر پر طرفداری هستش. لطفاً راهنمایی کنید. با تشکر

niloofar_l
09-05-2011, 10:55 AM
همین فایلی که روی هاست قرار دادم رو روی سیستم بصورت لوکال نصب کردم. هیچ مشکلی با فایرفاکس ندارد. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

mersad
09-05-2011, 01:03 PM
دروود

شما در قالب تغییرات خاصی دادید ؟
از چه سیستم سروری ( هم مجازی هم هاست ) استفاده میکنید ؟

شاد و سلامت در پناه ایزد

niloofar_l
09-06-2011, 04:59 AM
سلام.نه تغییر خاصی که بخواهد باعث آسیب زدن به css ها بشه انجام ندادم.
برای سیستم هاست( Linux - Cpanel) و برای سرور مجازی ( Xampp ) استفاده کردم.

مهدی.
09-06-2011, 11:18 AM
سلام !

دوستان مدیر !

کاربر گرامی ؛
این یک قالب تجاریست و پشتیبانی از آن بر عهده ما نیست ! لطفاً از ادامه این تاپیک خودداری فرمایید. در غیر اینصورت با شما جدیتر برخورد خواهد شد ! مشکل شما از قالبتون هست و شما از یک قالب غیر رایگان و احتمالاً نال شده استفاده میکنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست