PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای رخ داده در زمان ایجاد دیتابیس ..... چيكار كنم؟* كمك!

sajjad13and11
09-06-2011, 11:11 AM
خطای رخ داده در زمان ایجاد دیتابیس jomelafarsi.
کاربر ممکن است دسترسی کافی برای ایجاد یک دیتابیس را ندارد . قبل از نصب جوملا ممکن است دیتابیس مورد نظر لازم است د است به صورت مجزا ساخته شود !.
اين يعني چي؟
چطور حلش كنم؟

sahama
09-06-2011, 11:29 AM
سلام
شما الان دقیقا می خواهید چه کار کنید و در چه مرحله ای هستید و روش کارتون چیه؟

sajjad13and11
09-06-2011, 11:41 AM
سلام ببيخشيد دير جواب دادم من در مرحله ورود اطلاعات ديتاپيس اين خطا رو ميبينم:خطای رخ داده در زمان ایجاد دیتابیس jomelafarsi.
کاربر ممکن است دسترسی کافی برای ایجاد یک دیتابیس را ندارد . قبل از نصب جوملا ممکن است دیتابیس مورد نظر لازم است د است به

sajjad13and11
09-06-2011, 12:15 PM
چرا كسي جواب منو نميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sahama
09-06-2011, 01:14 PM
دوست عزیز من از شما درخواست کردم دقیقا توضیح بدید که چه کار دارید انجام می دهید که توضیحاتتون اصلا کامل نیست
توصیه می کنم هم این کتاب و هم قوانین این سایت رو مطالعه بفرمایید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sajjad13and11
09-06-2011, 07:26 PM
من براي نصب جوملا فارسي 1.7 اول فايل رو تو هاستم اكسترت كردم و بعد يك ديتاپيس تو هاستم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> درست كردم يه يوزر هم همينطور و بعد در مراحل نصب در قسمت ورود اطلاعات ديتاپيس بعد ورود و وصل شدن به ديتاپيس اين خطا رخ داد:خطای رخ داده در زمان ایجاد دیتابیس jomelafarsi.
کاربر ممکن است دسترسی کافی برای ایجاد یک دیتابیس را ندارد . قبل از نصب جوملا ممکن است دیتابیس مورد نظر لازم است د است به

sahama
09-06-2011, 07:49 PM
آیا موقع ساختن پایگاه داده کاربری رو به اون مرتبط کزدید؟
آیا به این کاربر دسترسی لازم رو دادید؟

sajjad13and11
09-07-2011, 08:30 AM
هم ديتاپيس رو به كاربر مرتيط كردم و هم به كاربر اجازه دادم(كل گزينه هاي دسترسي رو تيك دار كردم)