PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبدیل تاریخ میلادی به تاریخ شمسی برای مامبو

badrang
09-06-2011, 04:26 PM
<?php
$tomorrow = mktime(0,0,0,date("m"),date("d")+1,date("Y"));
echo "Tomorrow is ".date("Y/m/d", $tomorrow);
?>

سلام
کسی هست قطعه کد بالا رو ادیت کنه تا تاریخ رو به صورت فارسی نشون بده همچنین اسم روز(مثلاٌ شنبه...)
برای مامبو میخوام!سرچ کردم نتایج همشون برای جوملا بودن!!!

راستییییی
من این کد را همینجا پیدا کردم:

&lt;?php echo jdate(&quot;l j F Y H:i&quot;,time() + ($mosConfig_offset*60*60)); ?&gt;

ولی خروجیش درست نیست!!!!
اینه خروجی: <?php echo jdate("l j F Y H:i",time() + ($mosConfig_offset*60*60)); ?>

قبل و یعد از کد چیزی لازم نیست اضافه کنیم؟

لطفاً در مورد یکی از موارد راهنمایی کنید. ممنووونم

vahid1921
09-06-2011, 07:51 PM
سلام. یادمه یه مدت پیش به کدی برخوردم تحت عنوان تقویم جلالی به زبان php فکر کنم دنبال اون بگردین(توی گوگل) بهتره میتونین توی قالب مامبو ایمپورتش کنین، لینکش یادم نیست وگرنه میذاشتم.

safajuy
09-07-2011, 08:15 AM
سلام. یادمه یه مدت پیش به کدی برخوردم تحت عنوان تقویم جلالی به زبان php فکر کنم دنبال اون بگردین(توی گوگل) بهتره میتونین توی قالب مامبو ایمپورتش کنین، لینکش یادم نیست وگرنه میذاشتم.
درود
دوست عزيز اين كلاس هستش كه include ميشه. بعد شما با تابع date تاريخ ميلادی رو وارد می كنيد و تاريخ براتون شمسی نمايش داده ميشه
همچين تابعی تو خود php هم می تونه باشه و هر تاريخ ميلادی رو براتون شمسی نشون داده ميشه

موفق باشيد