PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه سوال درباره طراحی قالب

picasaeng
09-07-2011, 11:57 AM
سلام
دارم یه قالب خبری طراحیی میکنم و صفحه متن خبر با صفحه نخست کلا متفاوته مثلا صفحه نخست شامل سه ستون یادداشت - خبر ها - تبلیغات

میخوام صفحه متن یک خبر فقط شامل ستون متن خبر و ستون تبلیغات باشه و ستون آخرین خبر ها پس صفحات داخلی شامل متن خبر - ستون آخرین اخبار و ستون تبلیغات
چی کار کنم
؟؟؟؟/

safajuy
09-07-2011, 02:08 PM
سلام
دارم یه قالب خبری طراحیی میکنم و صفحه متن خبر با صفحه نخست کلا متفاوته مثلا صفحه نخست شامل سه ستون یادداشت - خبر ها - تبلیغات

میخوام صفحه متن یک خبر فقط شامل ستون متن خبر و ستون تبلیغات باشه و ستون آخرین خبر ها پس صفحات داخلی شامل متن خبر - ستون آخرین اخبار و ستون تبلیغات
چی کار کنم
؟؟؟؟/

سلام
ميشه با يك عكس توضيح بدين؟
واضح نبود

picasaeng
09-07-2011, 02:14 PM
سلام
ميشه با يك عكس توضيح بدين؟
واضح نبود

سلام
قالب از نظر موقعیبت ها کاملا شبیه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> است برای مثال صفه نخست <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو با صفهحه زیر مقایسه کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

safajuy
09-07-2011, 02:59 PM
سلام
قالب از نظر موقعیبت ها کاملا شبیه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) است برای مثال صفه نخست <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو با صفهحه زیر مقایسه کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>حجتی-کرمانی؛-فوق-تخصص-توهین-و-افترا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ببينيد دوست عزيز اگه ميخواييد شبيه به همين بشه بايد از كلاس های متعدد استفاده كنيد
مثلاً يه كلاس برای ماژول راست باريك و يك كلاس برای ماژول راست عريض
اين شد جايگاه های ماژول

بقيه موارد هم كه دايو ساخته و دستور ماژول گذاشته توش.
فرضاً دايوی مخصوص تبليغات ميشه:

<jdoc:include type="modules" name="banner" />
من چيز خاص ديگه ار نديدم كه بخوام توضيح بدم

موفق باشيد