PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست پلاگین خاص!

mrrad
09-07-2011, 05:02 PM
سلام.
من یه اسلاید خاص می خواستم که تو همین انجمن مطرح کردم و جوابمو گرفتم. پس اینم همینجا می خوام:g:
این عکس رو نگاه کنید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

می خوام بخش مقالات سایتم(فقط مقالاتش!) تمام این امکانات رو داشته باشه! (مثلا سرفصل ها،نکات مثبت و منفی،امتیاز دهی،معرفی بازی در گوشه ی صفحه) خیلی حیاطیه. لطفا هر چندتا از ماژول ها یا پلاگین ها یا کامپوننت ها یا ... ش رو می شناسید بذارید یا معرفی کنید.

این یکی از بزرگترین دغدغه های سایت منه که اگه حل شه واقعا از این سایت ممنون و سپاسگذار خواهم بود برای همیشه!!!

دوستان فقط خواهشا سریعتر جواب بدید:rose:

sahama
09-07-2011, 07:51 PM
دوست عزیز با دیدن یک عکس حداقل خود من نمی تونم راهنمایی کنم
لطفا مواردی رو که می خواهید یکی یکی عنوان بفرمایید

mrrad
09-07-2011, 09:50 PM
ممنون از شما.
اول بگم نمی دونم اینا ماژول هست یا پلاگین یا.... بی زحمت خودتون تشخیص بدید!
ولی چیزایی که می خوام:
مثلا نقد و بررسی بازی فلان در سایتم قرار می گیره. می خوام این بخش(نقد این بازی):
-سر فصل داشته باشه(یه چیزی مثل منو که انتخاب می کنی و صفحاتش میاد)
-بشه امتیازات اون بازی رو ثبت کرد(سه تا قسمت یکیش امتیاز جهانی-یکیش امتیاز سایت ما- یکیشم امتیاز اعضا که می تونند از کنارشم امتیاز بدند)
-دو قسمت برای نوشتن نقاط ضعف و قوت بازی باشه.
-دو قسمت برای نشون دادن نقاط ضعف و قوت بازی به صورت تصویری باشه! یعنی رو هر تصویری موس رو میبری یه متن ظاهر شه و یه سری توضیحات بده)
-قسمتی برای نوشتن اطلاعات بازی و گذاشتن عکسش باشه(سمت راست عکسی که گذاشتم)
-یه قسمت برای قرار دادن بازی های هم سبک باشه.(با توجه به سبک و... دسته بندی شند)
-ترجیها بالای مقاله چند تا تب باشند که مثل عکس نوشته باشه: بازی ، اخبار ، مقالات و....

mersad
09-08-2011, 12:52 AM
دروود

کل مواردی که گفتین رو باید در یک سایت اجرا کرد نه در یک پلاگین !
تک تک موار خواسته خودتون رو مشخص کنید تا به نتیجه برسید
برای مورد اول که سرفصل ها رو اشاره کردید میتونید از تب ساز هاس به دلخواه استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

شاد و سلامت در پناه ایزد

safajuy
09-08-2011, 06:47 AM
سلام
از كامپوننت k2 استفاده كنيد و فيلدهای سفارشی برای اينكار بسازيد. فرضاً يه فيلد برای نقاط ضعف و يه فيلد برای نقاط مثبت
يه سيستم امتيازدهی هم تو K2 وجود داره كه ستاره داره و كاربران می تونن امتيازاتشون رو به اون شكل وارد كنند.

سيستم تب ساز هم اختصاصی برای K2 هست

موفق باشيد