PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمايش مطالب منو در قسمت مديريت جوملا

karamipnu
09-08-2011, 03:34 AM
سلام به همه دوستان خوب / من جوملا 1.5.14 و ويرچومارت را نصب كردم تمام كالاهاي فروشگاه را اضافه كردم الان مي خواستم چند تا مطلب اضافه كنم با اين مشكل مواجه شدم:
براي درج مطالب و تماس با ما و درباره ما و ... در منوي اصلي و ساير منوهايي كه ساختم مشكلي ندارم و در منوي اصلي در سايت نشان داده مي شود اما در بخش مديريت جوملا نشان داده نمي*شود حتما عكس زير را نگاه كنيد تا بيشتر منظورم را متوجه بشويد. لطفا بنده را راهنمايي كنيد تا مطالب درون منو اصلي و ساير منوها در بخش مديريت نمايش داده شود. با سپاس

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
براي ديدن توضيحات بيشتر به عكس زير توجه كنيد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sahama
09-08-2011, 11:50 AM
سلام
نام کاربری و پسورد و آدرس ورود به بخش مدیریت رو برام خصوصی بفرستید تا بررسی کنم

karamipnu
09-09-2011, 05:43 AM
براي تان ايميل كردم

karamipnu
09-09-2011, 08:19 AM
امروز چك كردم ديدم به صورت كلي زير منوهاي بخش ها را نشان نميأهد مثلا در بخش خواندن پيغام*ها. لطفا بنده را راهنمايي بفرماييد

safajuy
09-09-2011, 08:25 AM
درود
اين موارد رو انجام بديد:
1- از جوملا ی فارسی اين تيم استفاده كنيد. ما از تغييرات ساير تيم اطلاعی نداريم
2- از آخرين نسخه جوملا استفاده كنيد.
3- از آخرين نسخه VirtueMart استفاده كنيد

موفق باشيد

karamipnu
09-09-2011, 10:00 AM
يعني درست نمي*شود . من روي لوكال هاست همين ورژن جوملا و ويرچومارت را تست كردم . همه چيز آن درست بود؟!! نمي*توانيد من را در زمينه رفع اين مشكل راهنمايي كنيد.

آيا مي*شود از روي ويرچومارت و محصولات و كالاها بك آپ گرفت كه ديگر نيازي به ورود مجدد محصولات نباشد.

safajuy
09-09-2011, 11:07 AM
يه سری از تغييرات روی لوكال جواب نميده و خودش رو توهاست نشون ميده
به هر حال اين نسخه خيلی قديميه و اشكالات زيادی داشته كه برطرف شده