توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل شده ادیتور قدرتمند
soori8
09-08-2011, 05:27 AM
سلام
من یه ادیتور با امکانات وارد کردن متن از word می خواستم و برای این منظور حتی ادیتور ck رو هم نصب کردم ولی جدول ها و چپ چین راست چین ها و علامت ها رو پس و پیش نشون میده . یه جورایی مشکل داره . شاید با ساپورت فارسی مشکل دارند .
safajuy
09-08-2011, 07:22 AM
ميشه با يك عكس نشون بديد چه چيزی بهم ريخته؟
موفق باشيد
soori8
09-08-2011, 08:22 AM
با عکس که نمیدونم چجوری باید نشونش بدم . وقتی مطلبی رو از ورد به ادیتور منتقل می کنم اولا این که همه مطالبم به صورت چپ به راست وارد صفحه می شن وقتی هم به وسیله ادیتور مطالبم رو چب به راست و بعضی هاشون رو راست به چپ تنظیم می کنم وقتی تاییدشون می کنم داخل سایت باز همگی چپ به راست نشون داده می شن ..
من می خوام یه متن انگلیسی از چب به راست و ترجمش زیرش از راست به چپ و یه سری توضیحات هم زیرش تو جدول نشون بدم . هر کاری می کنم نمی تونم اینا رو تنظیم کنم . چه از ورد کپی کنم چه از توی خود ادیتور تنظیمش کنم.
safajuy
09-08-2011, 08:52 AM
توی همه ی اديتور ها ما چهار حالت برای نمايش داريم چپ چين-راست چين-وسط چين- هم تراز چپ چين برای متون انگليسی راست چين متون فارسی وسط چين بيشتر برای اشعار و حالت های خاص هم تراز هم كسی استفادهنميكنه تو وب و علتش هم ناسازگاری با ie هستش وقتی شما متنی رو از جایی كپی می كنيد استايل اون متن هم باهاش مياد فرضاً رنگ يك مطالب رو آبی كرديد تو ورد و اين مطلب رو كپی كرديد تو اديتور جوملا. اين رنگ تو اديتور هم مياد. برای اينكه اين خواص همراه متون كپی نشه متنتون رو از ورد كپی كنيد و ببريد تو notepad و اونجا paste كنيد. بعد مجدداً از Notepad كپی كنيد و ببريد تو جوملا اينجوری استايل ها كپی نميشه موفق باشيد
soori8
09-09-2011, 05:14 AM
متوجه منظور شما هستم و خودمم همیشه قبل از وارد کردن مطالب او رو میارم تو notepad .. به فرض مثال متنم اینجوری میشه : Them: "whats your name?"
علامت سوالا و .. به هم می ریزه ، همچنین برای متن فارسی هم نقطه آخر کار می پره میره اول کار
در صورتی که وقتی تو نت پد همه چی درست و سرجاش و وقتی کپی می کنم تو ادیتور به هم میریز و حتی بعضی مواقع تو ادیتور هکم خوب نشون می ده ولی وقتی تایید می کنم که تو سایت نشون بده با هر مرور گری که میرم اینجوری به هم ریخته نشون می ده.
safajuy
09-09-2011, 07:23 AM
مشكل از دايركشن شماست
اين كار رو انجام بديد اميدوارم كه درست بشه:
1-به css قالبتون بريد و دوتا كلاس به شكل زير درست كنيد:
.dirrtl{
direction:rtl;
}
.dirltr{
direction:ltr;
}
حالا موقعی كه می خواييد متنی رو بصورت انگليسی وارد كنيد به اين شكل عمل می كنيد:
<p class="dirltr"> This is a English Text </p>
و برای فارسی:
<p class="dirrtl"> اين يك متن فارسی است </p>
اگه قالبتون رو عوض كرديد اين دو تا كلاس رو در قالب جديدتون حتماً بذاريد
در صورتی كه اديتور شما پيش فرض rtl يا ltr هست از يكی از دستورات استفاده كنيد كافيه
نكته: برای اختصاص استايل به متن بايد در حالت كد نگاری باشيد
موفق باشيد
shmata
09-09-2011, 07:25 AM
حالت پیشرفته این ادیتور تمام نیاز های شما را برطرف خواهد کردو نیازی به نصب ادیتور جدید نخواهید داشت
به مدیریت پلاگین ها بروید و برروی Editor - TinyMCE 2.0 کلیک کنید
در قسمت پارامترهای پلاگین اولین گزینه را از پیشرفته به توسعه یافته تغییر دهید و در قسمت مسیر متن راست به چپ را انتخاب کنید سپس تغییرات را ذخیره کنید
safajuy
09-09-2011, 07:33 AM
حالت پیشرفته این ادیتور تمام نیاز های شما را برطرف خواهد کردو نیازی به نصب ادیتور جدید نخواهید داشت
به مدیریت پلاگین ها بروید و برروی Editor - TinyMCE 2.0 کلیک کنید
در قسمت پارامترهای پلاگین اولین گزینه را از پیشرفته به توسعه یافته تغییر دهید و در قسمت مسیر متن راست به چپ را انتخاب کنید سپس تغییرات را ذخیره کنید
در حالت توسعه يافته فقط align ها مياد و من تا حالا اديتوری كه direction رو تغيير بده نديدم
برای دايركشن فقط ميشه از كلاس استفاده كرد
موفق باشيد
soori8
09-09-2011, 09:38 AM
این تنظیمات برای یه متن انگلیسی
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینم تنظیمات برای متن فارسی
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ولی وقتی سورس اونا رو می بینیم !! متن انگلیسی LTR نداره و فقط RTL برای متن فارسی لحاظ شده پس یعنی انگلیسی رو بطور پیشفرض ltr می دونه ولی قالبم تشخیص به این نمی شه
وقتی خودم دستی اینو وارد می کنم درست می شه مثل زیر
با توجه به گفته های shmata (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) عزیز ( تغییر تنظیمات پلاگین به راست به چب ) گمونم این مشکلم حل شد.
پست هاتون خیلی بهم کمک کرد ممنونم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.