PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب برای جوملا 1.7

mmolah
09-08-2011, 08:26 AM
با سلام خدمت تمامی دوستان من جوملا 1.7 رو روی cpanel نصب کردم ، ولی با انتخاب قالب مشکل دارم ، مشکل اینه که وقتی قالب مورد نظرم رو در قسمت مدیریت افزونه ها بارگذاری و نصب میکنم و در قسمت مدیریت قالبها اون قالب رو پیشفرض قرار میدم و وارد صفحه اصلی سایتم میشم یا ارور میده یا فقط header سایت رو باز میکنه و هر چی مطلب میریزم هیییچ تغییری نمیکنه .

safajuy
09-08-2011, 09:04 AM
اين مشكل با قالبهای پيش فرض جوملا هم وجود داره؟

mmolah
09-08-2011, 11:34 AM
یعنی هیچ راهی وجود نداره و من باید جوملا 1.7 رو حذف کنم و جوملا 1.6 روی هاستم نصب کنم ؟؟

sahama
09-08-2011, 11:48 AM
دوست عزیز لطفا به سوالی که پرسیده شده جواب بدید
یا چه فالب هایی مشکل دارید؟
آیا با قالب های پیشفرض هم مشکل دارید؟
آیا قالبی که نصب کرده اید جوملا 1.7 را پشتیبانی می کند؟

mmolah
09-08-2011, 12:10 PM
آخه من انواع قالبهایی که جوملا 1.7 رو پشتیبانی میکنه حتی با زبانهای مختلف و ازسایتهای مختلف گرفتم و روی جوملا 1.7 خودم بارگذاری و نصب و بعدهم اون قالب رو پیشفرض قرار دادم ولی برای بعضی از قالبها ارور میداد و بعضی دیگه هم فقط قسمت header و footer رو بصورت ناقص باز میکرد و هر مطلبی میریختم نشون نمیداد ...

safajuy
09-08-2011, 12:28 PM
چه خطايي ميده؟
قالبهاتون رو چه جوری نصبميكنيد؟
در صورت امكان يه اسكرين شات از سايتتون بگذاريدتا بهتر متوجه منظورتون بشيم

karbon2010
12-09-2011, 01:25 PM
با سلام
من هم همین مشکل را دارم من امروز جوملا را دانلود کردم و هیچ مشکلی با قالب ها پیش فرض ندارم اما وقتی قالب جدید نصب می کنم چه از روی سیستم و چه از سایت های دیگر وقتی نصب می کنم مینویسید که قالب با موفقیت نصب شد ولی وقتی انرا بصورت پیش فرض قرار داه و نمایش سایت را می زنم فقط header سایت رو باز میکنه و هر چی مطلب میریزم هیییچ تغییری نمیکنه به نظ شما مشکل از کجاست
من از cpanel و جوملا 1.7 استفاده می کنم

نوید
12-09-2011, 02:10 PM
سلام
دوستان مشخصات هاست + جوملا ارسال کنید تا چک کنم
موفق باشید

karbon2010
12-09-2011, 10:02 PM
سلام من به دلیل اینکه یه جورایی تازه کارم هاست من از یو هاستینگ است و جوملا را هم عرض کردم تازه دانلود کردم 1.7 فارسی از همین سایت

نوید
12-10-2011, 03:46 AM
سلام
همانطور که گفتم مشخصات هاست و جوملا را خصوصی بفرستید تا بتونم براتون چک کنم
موفق باشید

qashqaie
12-10-2011, 08:16 PM
سلام.
یک سوال داشتم،تو این فروم همیشه موقع برخورد با مشکل درخواست یوزر و پسوورد میشه!؟
به نظرم خیلی خوب نیست!بهتره راهکار ارئه بشه تا خود فرد پیگیر بشه تا هم چیزی یاد بگیره و هم بتونه بعدها از این تجربه استفاده کنه!
نظر شخصی بود.
اگر اسپم زدم از شما عذرخواهی میکنم!

Milad-71
12-11-2011, 05:53 PM
سلام.
یک سوال داشتم،تو این فروم همیشه موقع برخورد با مشکل درخواست یوزر و پسوورد میشه!؟
به نظرم خیلی خوب نیست!بهتره راهکار ارئه بشه تا خود فرد پیگیر بشه تا هم چیزی یاد بگیره و هم بتونه بعدها از این تجربه استفاده کنه!
نظر شخصی بود.
اگر اسپم زدم از شما عذرخواهی میکنم!

من تازه کار هستم و میخوام یاد بگیرم و این مشکل رو هم دارم ...

این داداشمون راست میگه چرا آموزش نمیدین مردم یاد بگیرن ؟؟؟؟

safajuy
12-11-2011, 06:19 PM
سلام

اين كار براي تسريع در امور انجام ميشه

تازه اين يوزر/پس گرفتن يه زحمت اضافه براي ماست ولي براي اينكه كاربر سريع كارش انجام بشه و مشكلي براش پيش نياد در خواست ميكنيم

در ضمن ما بعد از بررسي مشكل رو در همون تاپيك اعلام ميكنيم كه از چي بوده و راه كارش هم ارائه ميديم

ميشه يه كار ديگه اي هم كرد. اين تاپيك رو توي 10 صفحه و در عرض يك ماه ادامه داد بدون اينكه يوزر و پسورد كسي گرفته بشه !!:o نظر شما چيه؟

كاربران هر جور راحت باشند ما هم همون طوري رفتار مي كنيم

يا حق