PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال قابلیت چند زبانه سایت

knight-rak
09-08-2011, 01:14 PM
سلام
اگر اشتباه نکنم تو همین سایت خونده بودم که جوملا 1.7 قابلیت چند زبانه رو به صورت پیشفرض داره ؟؟!!!
خوب میشه بگید اگر بطور پیشفرض داره چطور میشه فعالش کرد و ازش استفاده کرد ؟
اگر هم نداره بهترین پلاگینی که براش معرفی میکنید چیه ؟ چون میخوام بیس سایت انگلیسی باشه و در صورت تمایل به فارسی تغییر کنه

sahama
09-08-2011, 06:35 PM
سلام
بله این قابلیت به طور پیشفرض در جوملا 1.6 به بالا وجود داره
در قسمت مدیریت پلاگین ها ، پلاگین "سیستم - انتخاب زبان" رو فعال کنید

knight-rak
09-08-2011, 07:15 PM
تشکر فراوان بخاطر این جواب چون از یک گمراهی بزرگ بیرون اومدم
میشه بگید بعد از فعال سازی این پلاگین چطور میشه حالا ازش استفاده کرد ؟؟؟ من خودم باید دو جای مختلف به دو زبان بنویسم ؟ باید به یه زبان بنویسم و خودش ترنسلیت میکنه ؟ کلا کار کردن با این پلاگین رو اگر لطف کنید و بگید ممنون میشم
موفق باشید /.//

safajuy
09-08-2011, 08:44 PM
سلام
كلاً وظيفه اين پلاگين اينه كه محتويات پوشه language رو براتون تشخيص ميده و با كمك ماژولی كه اونم بايد فعال بشه سايتتون رو ترجمه مي كنه
برای اينكه دوزبان فارسی و انگليسی داشته باشيد بايد دو پوشه fa-IR و en-GB در پوشه language باشه.
شما هم موقع نوشتن مطلب تعيين مي كنيد كه مطلبتون برای چه زبانی به نمايش در بياد. اين اجازه رو داريد كه يك مطلب رو در همه ی زبانها نمايش بديد يا اينكه در زبان خاصی به نمايش در بياد
به عبارتی يه مطلب فارسی می نويسيد و اين شرط رو براش مي گذاريد كه در زبان فارسی به نمايش در بياد. حالا همون رو ترجمه می كنيد و انگليسی می نويسيد و مي گيد كه فقط در زبان انگليسی به نمايش در بياد
توجه داشته باشيد برای اينكه در زبان خاصی بخواييد نمايش داده بشه حتماً بايد زبان مربوطه نصب باشه.

موفق باشيد

knight-rak
09-08-2011, 09:34 PM
از شما هم بسیار ممنون هستم که این قدر دقیق راهنمایی کردید
بنابراین من اول پلاگین system Language filter رو فعال کنم و بعدش یه ماژولModule Language Switcher برای سایت بزارم دیگه ؟ درسته ؟
ببخشید دوباره دارم سوال میکنم اون فولدر زبان رو فقط قرار بدم تو پوشه Language یا نه زبان فارسی رو هم نصب کنم ؟؟؟ از همین فایل زبان نسخه ترجمه شده تیم استفاده کنم که مشکلی نداره ؟ نسخه جدای زبان هست ؟

موفق باشید ....

------ بعدا نوشتم
در حالت عادی هم که انتخاب زبان برای کتگوری ها و دیگر چیزها فعال هست پس فق میمونه یه ماژول از همون نوع گفته شده در بالا بسازم دیگه ؟

safajuy
09-08-2011, 10:14 PM
شما اصلاً به سويچر خاصی هم نيازی نداريد. ماژولش چيز حاصی نداره. انتهای آدرس سايتتون يه fa بذاريد فارسی ميشه، en بذاريد انگليسی ميشه
سوييچر هم همين كارو ميكنه.
اصلاً مهم نيست كه بسته زبان رو نصب می كنيد يا جوملای فارسی رو
مهم اينه كه در بخش مديريت زبان اون زبان مورد نظر شما نصب شده باشه
اينو يادم رفت كه بگم كه بطور اتوماتيك قالب رو براتون راستچين يا چپ چين هم می كنه
منظور از زبان فارسی همون پوشه fa-IR هستش

موفق باشيد

knight-rak
09-08-2011, 10:20 PM
بازم ممنون راستش الآن رفتم و باهاش یکم کار کردم و درست شد فقط یه مشکلی پیش اومد اونم اینکه همون فایل زبان پارسی که ترجمه تیم هستش و روی سایت اصلی جوملا قرار داره رو دانلود و نصب کردم اول که کلا تمام سایت اررور داشت مثل زمانی که دیباگ فعال باشه ولی بعد از تموم شدن تنظیمات تغییر زبان اون درست شد ولی مدیریت هنوزم قاطی کرده اروور زیر رو داره :

Notice: iconv() [function.iconv (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Detected an illegal character in input string in F:\WEB\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 562

البته فقط یه خط نیست بیشتر هستش اگر این مشکل رفع شدنی هست بنابر این من به سرور اصلی منتقل کنم و روی اون هم تغییرات رو اعمال کنم

مرسی بابت تمامی راهنمایی های شما دوست عزیز

safajuy
09-08-2011, 10:27 PM
دوست عزيز پيشنهاد ميكنم از جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بهينه شده استفاده كنيد. اين بسته برای زبان فارسی بهينه شده
قالب ها هم راستچين و بهينه شدن.
يه پلاگين نمايش ديباگ هست كه اون رو غير فعال كنيد و اگه درست نشد show_error رو از php.ini خاموش كنيد
به هر حال موفق باشيد:)

knight-rak
09-08-2011, 10:36 PM
چون کلا قراره سایت انگلیسی باشه امکان این کار نیست وگرنه من که بدم نمیاد همه چیز کلا فارسی باشه ولی پیشنهاد دادیم که زبان فارسی هم داشته باشه خیلی بهتره و این سوالات پیش اومد
بازم هم از تمامی راهنمایی های شما تشکر میکنم و موفق باشید ////

sahama
09-09-2011, 03:43 PM
سلام
اینی که شما دارید خطال تیست بلکه یه پیغامه کخ شما می توانید با ویرایش فایل php.ini و خاموش کردن نمایش پیامهای خطا اون رو حذف کنید
همچنین شما می توانید بسته نصیب جوملا 1.7 فارسی رو نصب کنید اما بعد از نصب زیان پیشفرض بخش مدیریت و همین طور کاربری رو به انگلیسی تبدیل کنید که در عمل فرقی با اینکه بسته اصلی رو نصب کنید و بعد زبان فارسی رو روی اون نصب کنید نداره