PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی برای پیکربندی صحیح قالب

Siam@k
09-09-2011, 10:13 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز
من در پیکریندی یک قالب مشکل دارم همه ماژول ها و پلاگین ها رو هم نصب کردم ولی قالب مثل نمونه اصلی درنمیاد . نمونه قالب رو از اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) میتونید ببینید که از اینجا دانلود نصب و در اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) نصب کردم . ممنون میشم بفرمایید ایراد کارم کجاست و باید چه کارهایی انجام بدم تا قالب مثل نمونه اصلی دربیاد.

قبلا از لطف شما سپاسگذارم

torghoundy
09-09-2011, 10:42 AM
سلام
دوست عزیز لطفاْ قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو مطالعه بفرمایید:

) از قراردادن هرگونه لینک دانلود کامپوننت، ماژول، قالب یا هر اسکریپت و برنامه ای که شامل قوانین بین المللی کپی رایت می شود و بصورت تجاری و غیر رایگان از سوی سازنده اش منتشر شده است، خودداری کنید.

24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.