توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عدم احیاء سایت بعد از تغییر هاست
klick2012
09-09-2011, 04:20 PM
با سلام،
من وب سایتی رو با جوملا 1.5.23 راه اندازی کردم. بعد مجبور شدم هاستم رو تغییر بدم. اما قبل از این کار یک بک آپ با جوملاپک از طریق خود جوملا گرفتم. حالا با kickstart.php که می خوام وب سایتم رو احیا کنم وب سایت بالا نمی یاد. به یه متخصص جوملا احتیاج دارم که این مشکل رو حل کنه. هزینه ش هم رو پرداخت می کنم.
باتشکر
mersad
09-09-2011, 04:49 PM
دروود
ابتدا خودتون تلاش کنید
اگر مشکلی بود دوستان کمک میکنند به شما
ابتدا بگید دقیقاً چطور بکاپ گرفتید ؟
از چه پنل هاستینگی به چه پنلی تغییر دادید ؟
شاد و سلامت در پناه ایزد
klick2012
09-10-2011, 10:11 AM
با سلام،
من خودم نتونستم احیاش کنم.
با جوملاپک بک آب گرفتم. از فایل ها و mysql
از پنل هاست cpanel به cpanel منتقل کردم.
میشه ایمیلتون رو بذارید، خصوصی بهتون ایمیل کنم. سایتم هم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حتی خود جوملا هم روی سایت نصب نمی شه.
sahama
09-10-2011, 12:49 PM
این طور که می فرمایید جوملا روی هاست شما نصب نمی شه پس یکی از پیشنیازدهای جوملا برروی هاست شما وجود نداره
این مشکل روبا مدیر هاست در میان بذارید و حل شدن اون رو پیگیری کنید
klick2012
09-10-2011, 01:43 PM
با سلام،
با مدیریت هاست تماس گرفتم گفتند مشکلی از نظر هاست وجود نداره. مشکل من احیا کردن سایت قبلیم نه نصب جوملا روی سایت. اگه برای شما امکان داره ایمیل خودتون رو بذارید که آدرس هاست، نام کاربری و پاسورد اون رو براتون بفرستم که یه نگاهی بندازید. هزینه ش رو هم با شما حساب می کنم.
sahama
09-10-2011, 07:16 PM
سلام
من این حرف رو پیرو این جمله از شما گفتم
حتی خود جوملا هم روی سایت نصب نمی شه.
این طور که می فرمایید جوملا روی هاست شما نصب نمی شه پس یکی از پیشنیازهای جوملا برروی هاست شما وجود نداره
اقدام به نصب یک جوملای جدید در هاست کنید تا به خطای برسید که باعث می شه نتونید جوملا رو نصب کنید و متن کامل خطا و همین طور مرحله ای که در اون جا این خطا رخ می ده رو بفرمایید
klick2012
09-11-2011, 10:04 AM
با سلام،
هم جوملای 1.5.23 و هم جوملای 1.7 روی هاست نصب می شند ولی سایت و مدیریت ادمین اون بالا نمی یاد. خطای زیر رو می ده. خودتون می تونید به سایتم برید و ببینید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
No configuration file found and no installation code available. Exiting...
sahama
09-11-2011, 04:02 PM
خوب
یحتمل شما دارید از پلسک استفاده می کنید
یه جوملا روی لوکال نصب کنید و فایل کانفیگ اون رو به هاست منتقل کرده و بعد موارد لازم رو در اون ویرایش کنید
klick2012
09-11-2011, 04:08 PM
با سلام،
من با جوملاپک اینستالر دوبار سایتم رو restore کردم. ولی سایت و مدیریت ادمین اون بالا نمی یاد. خطای زیر رو می ده. خودتون می تونید به سایتم برید و ببینید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)لطف کنید و اگه به هاستم یه نگاهی بندازید ممنون می شم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
نام کاربری: ***
پاسورد: ***
Warning: require_once() [function.require-once (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Unable to access /home/nacih/public_html/includes/defines.php
in /home/nacih/public_html/index.php on line 21
Warning: require_once(/home/nacih/public_html/includes/defines.php) [function.require-once (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: failed to open stream: Permission denied in /home/nacih/public_html/index.php on line 21
Fatal error: require_once() [function.require (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Failed opening required '/home/nacih/public_html/includes/defines.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/nacih/public_html/index.php on line 21
mersad
09-12-2011, 07:15 AM
دروود
دوست عزیز شما نباید اطلاعات سایت خودتون رو در انجمن به صورت عمومی منتشر کنید
ابتدا سعی کنید با توجه به راهنمایی ها مشکل خود رو حل کنید
اگر نتوانستید فقط به مدیران انجمن از طریق ارسال خصوصی میتونید در صورت تمایل انها اطلاعات رو خصوصی ارسال کنید تا بررسی بشه
شما جوملا رو در هاست جدید نصب کنید و از طریق phpmyadmin دیتابیس خودتون رو import کنید و تمام فایل ها رو هم منتقل کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
klick2012
09-12-2011, 10:50 AM
با سلام،
متاسفانه من از phpmyadmin سردر نمی یارم. میشه لطف کنید وب سایتم رو خودتون احیاء کنید. من که دیگه کلافه شدم. هرکاری می کنم سایت بالا نمی یاد. هزینه ش رو هم با شما حساب می کنم. یه ایمیل به آدرس یاهوتون ارسال کردم که آدرس هاست، نام کاربری و پاسورد توشه.
ممنون
محمد محسنی
09-12-2011, 05:09 PM
سلام
لطفا فایل بک آپ خود را برای من بصورت پیام خصوصی ارسال کنید.
در صورت امکان فایل را در هاست خود آپلود کنید.
+
مشخصات هاست.
در ضمن آیا هنوز به هاست قبلی خود دسترسی دارید؟
یا حق.
klick2012
09-13-2011, 11:41 AM
با سلام،
الان این وب سایتم یه ارور دیگه میده. این ارور رو تو سایت forum.joomla.org مطرح کردم گفتند باید قسمتهای خالی configuration.php رو پر کنم. این کار رو انجام دادم ولی سایت بالا نمی یاد. لطفاٌ راهنمایی کنید.
ارور اینه: JError Unable to load Database Driver
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
mersad
09-13-2011, 12:14 PM
دروود
دیتابیس شما نمیتونه با جوملا ارتباط بر قرار کنه
مشکل از فایل configurtion.php هست
دقت کنید و ادیت کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
klick2012
09-13-2011, 01:59 PM
با سلام،
من دوباره configuration.php رو ادیت کردم. الان سایت بالا می یاد ولی تمامی ماژول ها،کمپوننت ها، جومفیش بهم ریخته. میشه لطف کنید ایمیلتون رو بذارید تا مشخصات هاستم رو براتون ایمیل کنم.
2- در ضمن چرا تو پکیج جوملای 1.5.23 فایل configuration.php نیست. وقتی خود جوملای اصلی رو هم نصب می کنم نمی تونه این قایل رو پیدا کنه.
ممنون
sahama
09-13-2011, 03:28 PM
سلام برای ارسال مشخصات به دوستی که این موارد رو از شما خواسته از پیام خصوصی استفاده کنید
klick2012
09-15-2011, 10:51 AM
سلام،
من مشخصات هاستم رو در پیغام خصوصی به شما ایمیل کردم.
مهدی.
09-17-2011, 07:31 PM
سلام
اگر مدیر هایت قبلی شما همچنان دیتای شما را در پانل دارند میتونید بکاپ سی پانل را ازشون دریافت کنید و بر روی هاست جدید خودتون بازیابی کنید و مشکلی نخواهید داشت !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.