ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا كمكــــــم كنيد



elnaz.h
09-10-2011, 10:54 AM
سلام
خسته نباشيد
راستش من هيچي از جوملا و مامبو و ورد پرس و .... نميدونم
اصلا نميدونم به چه دردي ميخوره
يه هاست و دامنه خريدم و ميخوام يه سايت راه بندازم كه انجمن هم داشته باشه
اما نميدونم از كجا شروع كنم
ميشه يكي راهنماييم كنه؟

alonac
09-10-2011, 11:21 AM
سلام، خوش آمديد
پيش هر كار لازم است شما آشنايي كافي با جوملا و نحوه كاركردن و مديريت اون رو آموزش ببينيد. پيشنهاد من براي شما خواندن كتاب آموزش جوملا است كه از همين سايت ميتوانيد دانلود و مطالعه كنيد.

دانلود كتاب آموزش جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

hamidy
09-10-2011, 11:27 AM
سلام

قوانین انجمن


8) هنگام ارسال سوالات و پیغام های خود از عنوان مناسب استفاده نمایید. این عنوان باید در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام شما باشد.
از انتخاب عناوینی از جمله: کمک، تورو خدا کمک، خیلی مهم، چند سوال، نیاز به پاسخ فوری، یک برنامه و عبارات غیر مرتبط و مبهم خودداری نمایید.
راهنمایی در این زمینه : برای انتخاب موضوع می توانید از کلمات کلیدی سوال خود استفاده کنید.

9) هنگام مطرح کردن سوالات خود، انجمن مناسب را انتخاب نمایید و از مطرح کردن سوالات خود در انجمن های مختلف خودداری کنید.

هدفتون از ایجاد سایت چیست؟

با سیستم های مدیریت محتوا چقدر آشنایی دارید؟

ابتدا اهداف و برنامه هاتون رو مشخص کنید. نیازها باید بررسی بشه

انجمن ساز رایگان مد نظرتون هست یا پولی؟

و ...

در پناه حق