PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در حال بررسی خواستن یوزرنیم و پسورد هنگام اجرای localhost

rezooleh1
09-11-2011, 04:33 AM
با سلام
من هنگام نصب جوملا بر روی localhost به مشکل برخورد کردم
بعد از نصب wampserver فولدر جوملا رو در آدرس خودش و فولدر www کپی کردم بعد از آن هنگامی که در صفحه اینترنت localhost رو تایپ میکنم از من username و password رو میخواد که از اینجا به بعد هرچی یوزرنیم و پسورد میزنم جلوتر نمیره (اصلا نمیدونم این یوزرنیم و پسورد چی رو میخواد - تو آموزشها مستقیم صفحه باز میشد اما از من یوزرنیم و پسورد میخواد)و صفحه ای که فولدر جوملا رو درآن کپی کردم (در فولدر www )نمیاد که بعد از اون نصب جوملا رو انجام بدم
اگه میشه کمکم کنید ممنون میشم

safajuy
09-11-2011, 09:16 AM
سلام
ميشه از اونجایی كه ازتون يوزر نيم و پسور ميخواد رو يك عكس بگيريد و اسكرين شاتش رو بگذاريد؟

فناوران
01-29-2012, 02:51 PM
سلام
من هم دقیقاً همین مشکل رو دارم لطف می کنید اگه بنده رو راهنمایی کنید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

poonoodi
01-29-2012, 03:25 PM
سلام

از چه سروری استفاده میکنید ؟

ویندوزتون چیه ؟

P30Yaran
01-29-2012, 03:30 PM
سلام
دوست عزیز پیشنهاد میکنم از نرم افزار xammpاستفاده کنید
دانلود نرم افزار (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دانلود فیلم آموزشی به زبان فارسی نصب جوملا بر روی لوکال هاست با این نرم افزار با حجم 2 مگ فشرده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

فناوران
01-29-2012, 04:36 PM
سلام
ویندوزم ایکس پی پروفشناله.
exammp رو دانلود و نصب کردم ولی متأسفانه apache استارت نمی شه !

P30Yaran
01-29-2012, 05:17 PM
چرا!؟
میشه یه عکسی ازش بزاری
موقع نصب به همه سوالات جواب yes رو دادی؟
سیستمت رو یه بار ریست کن و دوباره اجراش کن ببین چی میشه

فناوران
01-29-2012, 07:37 PM
خوب مشکلم رفع شد
IIS رو remove کردم آپاچی استارت شد و با موفقیت تونستم جوملا رو نصب کنم.
بازم ممنون و متشکر از راهنمای شما
exammp کاملاً و خیلی راحت مشکلم رو رفع کرد

همیشه برقرار باشید دوست من

مهدی.
01-30-2012, 10:46 AM
سلام

iss را از ویندوز خود غیر فعال کنید ! و حذف کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست