PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ماژول

jeff333
09-11-2011, 07:47 AM
با سلام
من در زمانی که جوملا را نصب می کنم .بعدش که به مدیریت ماژول میرم . فقط ماژول منوی اصلی را می بینم و بقیه ماژول ها خذف شده اند یا نمایش داده نمی شوند .نمیدونم مشکل از چی هست
ایا سایتی هست که بشه ماژول برای منو را ازش گرفت
راستی چطور میشه از فایل ها و اطلا عات جوملا بر روی هاست بک اپ گرفت؟

با تشکر

safajuy
09-11-2011, 09:14 AM
دوست عزيز در هر تاپيك فقط ميشه يه سؤال مطرح كرد.
شما می خواييد نوع نمايش منو ها رو تغيير بديد؟
اگه منظورتون هميشنه بهتره از اين كامپوننت استفاده كنيد:
منو ساز آبشاری (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

jeff333
09-11-2011, 10:12 AM
منظور من منوی ابشاری نیست
سئوال دوم من را هم لطفا جواب بدید

safajuy
09-11-2011, 10:49 AM
آخه سؤالتون واضح نيست. دقيق تر بگيد چه چيزی رو منظورتونه. با تصوير نشون بديد بهتره
طبق قوانين انجمن برای سؤال هاي متفاوت تاپيك جدا گانه اي بزنيد(قبلش جستجو كنيد ببينيد پاسخ داده شده يا نه)

jeff333
09-11-2011, 11:41 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لطفا گفته های قبلی من را بخوانید
در این تصویر دو ماژول به نام های اخرین اخبار و محبوبترین مطالب و.................. را میبینید . من هنگامی که به مدیریت ماژول می رم این ماژول ها حذف شده اند. میخواستم بدونم این ماژول ها را از کجا میشه به دست اورد؟ و ایا مشکل از فایل نصب جوملا هست که ناقص هست یا چیزی دیگر ؟
با تشکر

torghoundy
09-11-2011, 11:51 AM
سلام
در مدیریت ماژول ها با کلیک روی دکمه جدید می تونید این ماژول ها رو دوباره ایجاد کنید.
لطفاً کتاب راهنمای جوملا فارسی رو از امضای بنده دانلود و مطالعه بفرمایید ، جواب بسیاری از سوالات خود را خواهید یافت.
و همچنین پیشنهاد میکنم قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو هم یک بار مطالعه بفرمایید.