توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در ترجمه جوملا 1.7
najafi613
09-12-2011, 11:30 AM
من بعد از آپدیت جوملا 1.5 به 1.7 ترجمه فارسی بخش مدیریت که مربوط به گروه جوملا فارسی است را از سایت اصلی جوملا به آدرس زیر دانلود کردم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در قسمت تنظیمات کلی - تنظیمات سئو - نام سایت در عنوان صفحات به جای دو گزینه بلی و خیر سه گزینه بعدی قبلی خیر قرار گرفته که اگر گزینه بعدی انتخاب بشود اصلا محیط کاربری نمایش داده نمی شود
safajuy
09-12-2011, 11:38 AM
مشكل از ترجمه ست يا سيستم؟
من متوجه منظورتون نشدم.اگه ميشه با يك عكس نشون بديد
picasaeng
09-12-2011, 11:42 AM
من بعد از آپدیت جوملا 1.5 به 1.7 ترجمه فارسی بخش مدیریت که مربوط به گروه جوملا فارسی است را از سایت اصلی جوملا به آدرس زیر دانلود کردم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در قسمت تنظیمات کلی - تنظیمات سئو - نام سایت در عنوان صفحات به جای دو گزینه بلی و خیر سه گزینه بعدی قبلی خیر قرار گرفته که اگر گزینه بعدی انتخاب بشود اصلا محیط کاربری نمایش داده نمی شود
بزرگوار این گزینه ها واسه اینه که در تایتل بار مرور گر عنوان صفحه یا قبل از نام وبسایت یا بعد از نام وبسایت تنظیم بشه همـــــــــــــــــــــــ ــــــــــن
najafi613
09-12-2011, 12:04 PM
با عرض معذرت این اشکال به علت وجود مشکل در آپدیت بود که حل شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.